Skip to content

Pet-sitter pentru hamster

hamster

Am fost si baby-sitter pentru un hamster, daca se poate spune asa. De fapt, acest statut se numeste pet-sitter pentru ca pana la urma ai grija de un nimalut de companie si nu de un copilas fara aparare. Asadar, am stat si cu copii, dar si cu animale. Sincer, este mai putina bataie de cap atunci cand stai cu un animal de companie care este atat de mic si nevinovat. Nu stiu cum este sa stai cu o broasca testoasa sau cu un peste sau mai grav cu un caine de talie mare, dar stiu cum este sa stai cu un hamster si cat de multe beneficii iti aduce acest lucru.

Dar haideti sa va spun cam in ce constau etapele pet-sittingului cu un rozator de talie mic care se umfla foarte tare atunci cand este hranit. Pe cel mic il chema Ajunel si era de fapt o fetita frumoasa care nici macar nu chitaia, daramite sa mai scoata si alte zgomote. Mi-am dat seama ca este foarte cuminte si ca, de fapt, aceste animalute mici, sunt niste animale de companie nocturne pentru ca obisnuiesc sa iasa si sa isi intrerorinda activitatea in rotita lor de hamsteri atunci cand oamenii normali -stapanii lor-dorm.

Dar mi s-au precizat aceste lucruri si mi s-a spus ca ar trebui sa-l mut pe timp de noapte intr-o alta camera, dar nicidecum sa nu fie expus la curent de orice fel pentru ca i-ar fi putut cauza probleme de sanatate. De asemenea, cu curatenia, avea un fix. Trebuia ca soricelul-cum ii mai spuneam eu-sa fie igienizat in fiecare zi, dar nu in sensul ca spalat pentru ca nu suporta apa si ar fi racit imediat, ci mai degraba i-a trebuit schimbat patul de rumegus in fiecare zi ca sa nu e mentina umed si sa ii provoace vreo neplacere celui mic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *