Cum stii sa iti vinzi imaginea si brand-ul asa iti vei gasi un loc de munca satisfacator. Ca in orice domeniu trebuie sa stii sa iti faci reclama. Si daca CV-ul iti permite sa fii usor creativ si sa incluzi tot felul de calitati si nu numai se pare ca multi o iau ca atare si incep sa adauge povesti care starnesc hilarul. Iata un top al lucrurilor pe care unii le-au considerat utile de adaugat in CV:

  1. Un angajat sau cel putin un aspirant la asta a mentionat ca vine la interviu numai daca este platit caci timpul sau este destul de pretios.
  2. Un altul dorea sa se angajeze in Pitesti, Bucuresti, abroad si chiar in Bucharest.
  3. Ca si avertisment inca de la bun inceput un angajat mentiona ca va munci mult daca va fi platit mai mult.
  4. Ordonatul pana la exagerare este cel care se recomanda ca fiind bun la toate.
  5. Si daca se include si o intrebare legata de performante, de ceea ce concret s-a facut pana la un moment dat un doritor de angajare spunea ca a reusit sa fie cel mai bun dintre colegi. Un altul spune ca „nereusirea” intr-0 firma l-a facut sa isi doreasca sa schimbe job-ul.
  6. Si ca tot vorbeam de englezisme un angajat isi dorea atat un loc de munca cat si un job.
  7. Statutul actual al unui potential anagajat era trecut cu numele firmei pe postul de somer.
  8. Sau in incercarea de a dori sa impresioneze un angajat spune ca are „diploma de bak” si doreste sa se „angjeze” undeva caci nu lucreaza, specificand „nicaiery”.
  9. Si daca si un aspirant pe postul de lacatus are si el capacitatea de analiza profunda se eclipseaza total experienta altora.
  10. Un altul spunea ca „orice pot face si fac ce pot”.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *