Arc Perfect World

Arc Perfect WorldPerfect World Entertainment a anuntat astazi ca platforma lor de gaming, numita Arc, a intrat in functiune. Realizata in mod principal pentru publicarea jocurilor si accesarea jocurilor online gratuita, a gazduit deja o comunitate de mai mult de 30 de milioane de jucatori. Acestor jucatori li s-a garantat acces nerestrictionat tuturor titlurilor lor favorite. In plus, cateva noi jocuri free to play vor fi adaugate in curand, incluzand popularul MMORPG All Points Bulletin : Reloaded si ARPG Path of Exile. De acum inainte, platforma de gaming consista din jocuri populare, cum ar fi Neverwinter, Star Trek Online si Perfect World International.

CEO-ul companiei Perfect World Entertainment, Dr. Alan Chen, spune ca mutarea pe o noua platforma este ceva ce au simtit ca este necesar, pentru a-si aduce toate titlurile la un loc, intr-o locatie centralizata. Scopul lor este sa faca Arc, destinatia in premiera pentru cele mai bune jocuri online free-to-play atat pentru jucatori, cat si pentru parteneri lor si spera sa realizeze acest lucru crescand platforma cu noi jocuri, un flux constant de continut si caracteristici realizate special pentru audienta gaming-ului de pe PC.

Perfect World tinteste sa fie locul in care toata lumea se aduna pentru jocurile online gratuite, in timp ce furnizeaza o platforma plina de caracteristici de acces pentru lista de jocuri in crestere. Cu acest login singur, universal, jucatorii pot accesa tot contintul jocului ce se afla acum pe Arc, trecand de inconvenientele de a-ti introduce datele de acces de mai multe ori pentru diferite jocuri. Comunicatia a fost de asemenea centralizata pe platforma, asa ca utilizatorii pot primi actualizari importante, promotii si stiri care sunt trimise in casuta lor postala virtuala. In plus, pe langa aceste lucruri, clientul intuitiv de deasupra jocului face usor pentru jucatori sa navigheze pe internet, sa citeasca ultimele stiri din jocuri, sa vorbeasca cu prietenii sau sa posteze pe forum, toate in timp ce se joaca jocul favorit.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *