relaxarerelaxare

Pentru o zi destul de nefericita, in care simti ca parca toate ti-au mers pe dos si nu mai stii cum sa faci ca sa te simti si tu mai bine, ar fi bine sa incerci sa te relaxezi putin, sa iei o pauza de la toate cele si sa incerci sa dai frau liber imaginatiei si sa te visezi pe un camp plin de lavanda parfumata care te va relaxa si binedispune de indata.

Daca ideea cu imaginarea a ceva relaxant nu functioneaza, atunci fa ceva real si palpabil care ar putea sa-ti dea acea stare de bine dupa care tanjesti atat. Programeaza-te si mergi la masaj. A ti se face un masaj este una dintre cele mai bune si relaxante metode prin care poti sa iti reduci nivelul de stres.

Dai ai parte de jumatate de ora libera, de ce sa nu te duci sa ti se faca un masaj profesionist si relaxant? Exista locuri si saloane care ofera un masaj bun de circa 20 de minute de care poti beneficia in timpul pauzei de la pranz. Vei dori de asemenea sa iti rezervi si o seara intreaga pentru un masaj ca la carte si un srafat sublim pentru a te simti cu adevarat rasfatat si alintat.

Asculta muzica. Muzica poate ajuta la scaderea stresului, te poate revitaliza, energiza, incuraja, scapa denervi si relaxa. Toate aceste beneficii minunate la un loc. Te poate face de asemenea sa razi si sa plangi, si iti poate creste moralul sau nu. Daca ai parte de o zi grea, asculta putin din muzica ta favorita. Muzica clasica te va ajuta sa te calmezi si sa iti relaxezi muschii corpului si ai mintii.

Aprinde o candela parfumata. Aprinde cam orice tip de lumanare parfumata ai avea la dispozitie. Aromele diferite iti pot calma nervii si creierul, asadar alege aromaterapia binefacatoare.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *