Skip to content

Pensat pentru barbati in orasul tau? Te rezolva Stailer!

Sunt anumite servicii de cosmetica si de infrumusetare care pana nu demult erau destinate exclusiv femeilor. Cel putin in societatile mai conservatoare, era practic inacceptabil sa vorbesti macar despre pensatul sprancenelor la barbati, ca sa nu mai vorbim de manichiura, pedichiura sau de epilat.

Schimbarea regulilor in materie de styling si de ingrijire corporala a facut insa ca acest tip de servicii sa devina astazi cat se poate de uzuale. Astfel, daca pana acum trebuia sa intrebi din usa in usa daca un salon ofera si servicii de manichiura sau de pensat pentru barbati, cu ajutorul Stailer astazi poti afla saloane de pensat pentru barbati in Cluj, cu toate serviciile si preturile atasate. Cum este posibil acest lucru? Va vom ghida in randurile ce urmeaza.

Suntem constienti cu totii ca scopul cautarii unui salon de epilat sau de pensat pentru barbati nu este doar pentru a vedea preturile si serviciile, ci obtinerea unei programari. Este ca si cum ai face o programare la un cabinet medical, numai ca mult mai simplu. Nu ai nevoie nici de telefon, nici de trimis e-mail-uri sau SMS-uri.

Totul se desfasoara online, de pe calculatorul sau telefonul tau

Practic, ai de completat automat cateva campuri electronice cu orasul de resedinta, serviciul dorit de tine, genul – barbat sau femeie – si ora la care ai dori programarea. De aici, toata treaba o face Stailer, care iti va afisa saloanele de pensat disponibile in Cluj, in intervalul orar solicitat de tine. Daca doresti o privire mai de ansamblu asupra serviciilor disponibile pe piata locala, poti sa restrangi numarul de filtre de cautare fara ora, spre exemplu. In acest mod, vei vedea toate saloanele disponibile in Cluj-Napoca, indiferent de ora, urmand ca tu sa iti stabilesti ulterior detaliile programarii.

Sunt si persoane care cauta din prima un salon anume. Prin urmare, daca ai primit o recomandare de la un prieten/prietena sau ai vazut o reclama in media despre acesta, ai acum posibilitatea cautarii saloanelor dupa denumire sau chiar a stilistilor care activeaza aici.

Este de ajuns sa tastezi cateva caractere din denumirea salonului sau numele stilistului, iar Stailer iti va completa automat variantele disponibile in baza sa de date. De asemenea, daca doresti sa afli ce servicii ofera salonul Nuage din Cluj, spre exemplu, vei gasi toate detaliile necesare pe pagina de prezentare a salonului respectiv, incarcata pe platforma Stailer.

Aici vei avea la dispozitie tot ceea ce este necesar pentru ca tu sa poti face o programare: orarul de functionare, serviciile oferite si preturile de baza aferente, precum si numele stilistilor angajati si serviciile oferite de fiecare in parte. Astfel, vei descoperi ca Nuage este un concept de salon unic in peisajul clujean, cu o gama complexa de servicii de infrumusetare, atat pentru femei, cat si pentru barbati.

In plus, vei putea vedea recenzii concludente postate de clientii care au beneficiat deja de serviciile salonului Nuage, pentru a putea face comparatie cu alte saloane cu obiect de activitate similar.

Contact: support@stailer.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *