In urma ultimei extrageri la loteria romana un galtean s-a ales cu nu mai mult sau mai putin de 11 milioane de euro. Intreaga suflare a orasului si nu numai se indreapta curioasa catre planurile de viitor al celui care peste noapte a ajuns milionar.

Cum totul devine o poveste de viata, o poveste de succes fiecare pas in viata acestuia reprezinta un punct de interes. Ultima stire vizeaza momentul in care galateanul si-a revendicat premiul cel mare. Zgarcenia sa fie cea care iese in evidenta? Caci bacsisul lasat a fost de un leu si gurile rele deja creeaza povesti. In timp ce unii considera ca ar trebui sa ramana in tara si asa cum banii s-au strans de la romani sa ramana aici, sa faca locuri de munca, altii se vad in aceeasi postura si se gandesc cum ar pleca din tara, cum ar cheltui banii.

Curiozitatea face acum  ca acel galatean sa fie o mica vedeta. Nu in fiecare zi se intampla ca cineva sa castige atat de mult, nu in fiecare zi te trezesti milionar in cazurile in care viata a fost modesta pana la un punct. Avand povesti in spate care au demonstrat ca banii nu sunt decat „ochiul dracului” curiozitatea creste pentru cum vor fi cheltuiti acesti bani.

Unii au pierdut tot si dupa scurt timp in care s-au bucurat de lux insa in limita stilului de viata cu care fusesera obisnuiti au ajuns sa vanda tot rand pe rand cand nici afacerea un care se investise nu fusese asa cum era de asteptat. Altii s-au gandit din start la investitie si au mizat pe constructii insa criza a blocat procesul prin care se dorea o continuitate in domeniu.

Greu de apreciat ce vei face daca o suma cum nici nu visai devine castigul peste noapte echilibrul vietii face ca in cazul in care se intampla sa castigi la loterie sa fii cumpatat. Tu ce ai face cu 11 milioane de euro?

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *