activitati iarnaactivitati iarna

Pe timp de iarna, cand este frig si vremea nu tine deloc cu noi, soarele a disparut si caldura nu o simtim decat in locuinte, melancolia si depresia sunt mai probabil sa apara atunci cand nu prea avem ce face si vremea nu ne lasa sa ne ocupam de ceea ce faceam pana acum. Trebuie sa existe o serie de activitati si de lucruri pe care le putem face astfel incat sa ne simtim mai bine si sa ne eliberam de presiunea unui anotimp incarcat.

Iarna, cand vremea ne tne mai mult in case am putea sa ne ocupam de lucrurile la care tinem si sa ne exploram firile artistice. Fie ca ne apucam de cusut, de facut goblenuri sau de pictat, fiecare dintre noi poate gasi o solutie pentru a-si ocupa timpul. Atunci cand te apuci de un nou proiect sau de o noua activitate, poti fi ajutat sa te concentrezi pe ceva sanatos din punct de vedere emotional, asadar poti avea in vedre si lucrul acesta. Invata um sa tesi sau revoneaza-ti o parte din asa.

Iarna este un moment extraodinar prin care iti poti practica, repeta si experimenta activitatile si pasiunile ce tin de interior. Nu sta degeaba si aiurea si nu lasa vremea rea si grijile sa iti inunde sufletul. Apuca-te e un nou hobby si largeste-ti orizonturile.

Planuieste o vacanta sau macar o escapada. Cu toate ca nu este mereu ok si la indemana ta sa planuiesti o excursie in niste locuri calduroase, ai putea sa iti inalti spiritul atunci cand iti planuiesti excursia sau concediul intr-un oras din apropiere sau. O escapada de weekend iti poate oferi ceva nou catre care te poti indrepta si prin care poti sparge monotonia.

Ingrijeste-te si de sufletul tau. Nu iti neglija spiritul atunci cand este iarna. Unii oameni gasesc ca a explora si a citi Biblia poate fi o mai buna terapie decat altceva. Altii cred ca yoga este ideala pentru meditatia spirituala. Iti pori imbnatati capacitatea memoriei si felul in care te simti explorand activitati care te ot inspira si care te pot revigora.

De admin

Un comentariu la „Pe timp de iarna”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *