job 2015job 2015

Daca gandul ca trebuie sa te intorci a doua zi la birou pentru inca o zi din saptamana te face sa te simti furios, trist si stresat, poate ca ar fi timpul sa iti in calcul o alta varianta de job mult mai flexibila. Nu exista moment mai bun de a te gandi la un alt job ecat inceputul de a nou, de vreme ce multe companii angajeaza in luna ianuarie sau februarie. Insa, tine minte ca a cauta un job flexibil nu este o treaba chiar atat de usoara si este putin mai dificil decat a cauta un job obisnuit cu un program full-time. Asadar, ia-te dupa urmatorii pasi si obtine acea slujba pe care ti-ai dorit-o de mult timp.

Exact pana acum, ai avut grija in mod permanent de CV-ul tau si l-ai modificat pe cat de bine ai putut pentru a te reprezenta cel mai bine si pentru a demonstra experienta ta de munca. Daca iti doresti un job mai fexibil, ar trebui sa iei in considerare rescrierea CV-ului sau chiar scrierea unuia nou de la inceput.

Pentru a atrage atentia angajatorilor care cauta un candidat pentru postul ce-l ofera intr-un job virtual, va trebui sa scoti in evidenta experientele tale de munca trecute si aptitudinile pe care le-ai obtinut. De exemplu, joburile de tip munca de acasa ar trebui sa fie evidentiate in acest CV pentru a fi cat mai vizibil cu putinta in ochii managerilor care fac angajari.

Aptitudinile necesare pentru un muncitor flexibil de succes, fie ca ai un program flexibil, fie ca muncesti de acasa, fie ca muncesti part-time sau altceva sunt imprtant de evidentiat. Evidentiaza, printre altele, aptitudinile tale foarte bune de comunicare si abbilitatea de a lucra in mod independent.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *