In ziua de astazi divortul este foarte des intalnit. Daca in urma cu cativa ani oamenii nu se desparteau pentru ca le era teama de prejudecati sau pur si simplu nu considerau ca divortul este un lucru etic, astazi, divortul este foarte des intalnit. Foarte putine persoane mai fac sacrificii si mai raman intr-o relatie toxica doar de dragul de a nu fi judecati.

De obicei, in urma divortului copii raman de cele mai multe ori la mamici. In cazul in care relatia s-a terminat foarte devreme, este normal ca cei doi parteneri sa isi doreasca sa isi refaca viata.

Din moment ce ai fost deja casatorita acum ai anumite pretentii, iti doresti unele lucruri de la viata, esti matura si stii foarte bine de ce ai nevoie pentru viitor. Este normal ca femeile sa fie mult mai selective dupa ce au dat odata gres. Si ce sa mai vorbim despre faptul ca mai ai si un copil pe care trebuie sa il cresti si sa ii oferi o oarecare educatie? Ei bine, copilul ramane tot al tau si cu sigurnta, indiferent ca realizezi sau nu, el va fi cel mai raspunzator de alegerea ta. Chiar daca iti este greu sa crezi si te gandesti ca micutul tau va decide soarta viitoarei tale relatii, trebuie sa fii constienta ca nu este nevoie ca copilul sa isi dea permisiunea sau nu ci te va influenta modul in care viitorul partener se comporta cu copilul tau.

Cu siguranta nu vei dori sa se implice in educatia copilului iar daca o va face te vei gandi ca nu reactioneaza asa cum trebuie.  Viitorul tau partener trebuie sa fie constient ca tu nu esti o femeie singura si ca nu ai timp liber. In momentul in care ai copii nu mai poti avea parte de aceleasi intalniri spontane si romantice ca inainte sa ii ai.

De admin

Un comentariu la „Partenerul de dupa casatorie”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *