Ai patit sa ai nevoie de un partener ca si companie la un eveniment? Poate ca nu este o situatie atat de dificila pentru ca a fi singur ca si statut social nu trebuie sa fie o frustrare sunt cazuri in care a fi insotit este ceea ce se incadreaza in tipul de eveniment la care participi. Insa de vreme ce pentru o femeie este vorba de statutul sau social ca si imagine pentru un barbat se rezuma totul la un alt nivel de distractie.

Cu timpul care parca aduce o presiune in multe momente, cand nu ai timp sa socializezi in ideea de a gasi un partener un partener la comanda este o solutie. E ca si cand ai comanda un produs; si pe cat de ciudat suna de vreme ce este cerere pe piata este si oferta. Domnisoarele sunt dispuse sa imparta timpul cu cei care nu au timp de o relatie serioasa, cu cei care sunt dispusi sa plateasca pentru a avea alaturi o prezenta feminina.

Cazurile sunt variate caci pentru unii se rezuma la compania unei domnisoare pentru scurt timp, de moment iar pentru altii este o sedere prelungita alaturi de cea care este dispusa sa renunte la ceva pretentii in favoarea confortului. Schimb de servicii si poate o idee de prostitutie mascata si fara sa incalce legea se prefera ca cea ce va urma sa locuiasca sub acelasi acoperis cu „solicitantul” sa devina femeie de casa, disponibila din toate punctele de vedere.

Si domnisoarele se inghesuie sa faca parte din acest domeniu de activitate caci nu este un job full time, nu presupune un mare efort si cum frumusetea poate fi exploatata altfel de ce ar pierde o astfel de ocazie? Totul devine o comanda de partener. Ales pe spranceana, dupa gustul si preferintele fiecaruia in lumea moderna nu mai asteptam acel moment romantic de a lega o relatie, de fluturi in stomac caci totul se stabileste in termeni si conditii.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *