Battlefield 4 EA

Battlefield 4 EAMicrotranzactiile sunt acum o scurtatura catre acele obiecte pretioase. Daca realizeaza ca segmentul din audienta sa nu are nici un interes sa mearga pe calea pe care au construit-o producatorii, ar putea face in asa fel incat sa nu fii nevoit sa cheltui mai multi bani pe un joc pe care deja l-ai cumparat. Crescand rasplatele pe care le primesti la sfarsitul fiecarui meci, sau disponibiliznad mai multe arme de la inceput, Electronic Arts ar fi taiat din timpul pe care trebuie sa-l investiti pentru a vedea totul. Asa ca oferindu-ne optiunea de a cheltui bani sa evite pierederea de timp nu este un caz fericit, nu este deloc o metoda alternativa, ci o metoda de a scoate bani de la clienti.

In jocurile in care petrec foarte mult timp incercand sa deblochez tot ce nu este disponibil de la inceput, a trebuit sa-mi dezvolt abilitatile de a ajunge acolo. In unele jocuri eram nevoit sa intrec soferii care populau cursa, in unele jocuri trebuia sa planuiesti strategii in profunzime, iar in altele trebuia sa inveti toate subtilitatile unor personaje. Actul de a te juca oferea o recompensa intangibila, una care crestea a fi atat de proeficienta la provocarile care ma asteptau pe partea cealalta.

Aceasta e o miscare marcabila prin felul in care sunt folosite deblocabile. Pentru cei care nu sunt constienti, aceasta este o trecere pe scurt a felului prin care primesti noi lucruri in Battlefield 4. Primesti nivele completand meciuri, ce iti castiga arme si realizari. Primesti noi arme pe baza claselor de arme pe care le folosesti. Asa ca, daca esti expert cu shotgun-ul, vei primi un nou shotgun. Este foarte logic, doar ca nu este asa de usor. Daca de exemplu, castigi o luneta de pusca pentru o pusca, nu poti s-o folosesti la alta luneta pe care o deblochezi mai tarziu.

De admin

Un comentariu la „Partea proasta a microtranzactiilor”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *