Inainte nu aveam atat de multe oportunitati si lucruri asa ca pe masura ce anii au trecut am invatat ca ceea ce ne-am fi dorit sau pe vremea noastra era greu accesibil sa fie pentru viitorii copii o posibilitate la indemana. Nu este de mirare ca parintii tind sa devina oarecum obsedati de ideea de a da celui mic de toate si de a ii rasfata.

Dincolo de a creea usi deschise si drumuri mai largi se doresc si party-uri complexe cu tot felul de momente de distractie. Pe vremea lor parintii aveau papusi improvizate; acum ele prind viata si vin la petrecerile pentru copii. Caci pot fi numite papusi vii, cu farmec si cu povesti de spus. Sunt animatori care se dedica ca intr-o lume a copiilor sa pastreze inocenta, puritatea si jocul.

Asa cum vei gasi si pe www.momente-magice.ro petrecerile tematice pentru copii sunt fara doar si poate de un farmec aparte. Si complexe pe deasupra, avand posibilitatea de a alege dintr-o varietate de personaje. Poate fi vorba de zane si printese, de personaje din desenele animate si intreg arsenalul de povesti. Ai de unde alege. Insa serviciile lor merg si mai departe de atat si se refera si la cele care tin de animarea petrecerilor de botez, acolo unde vin ursitoarele si ingerii pazitori, acolo unde se pune accent atat pe traditie cat si pe fabuloasa poveste cu iz de destin, de a ursi.

Astfel de petreceri sunt nu numai pe placul copiilor insa in egala masura pe placul adultilor. Vei rade, insa intoarcerea la lumea aceea perfecta de copil este un vis si o dorinta desi in concret nu se poate. Insa adultii se vad si ei entuziasmati de a putea face parte din lumea copiilor pe cat posibil, se amuza si se vad cu un vis implinit cand la astfel de petreceri vin personaje cum ei doar visau cand erau mici sau nici macar.

Prezenta unor astfel de animatori nu este insa singura parte care impresioneaza. Este adevarat ca pentru inceput ceea ce atrage este imaginea in sine a celor cu costume speciale si specifice, ale celor care spun o poveste si o contureaza cu un cadru aparte. Conteaza si ceea ce se intampla concret. Animatorii de orice fel ar fi ei vor ursi, vor aduce idei de jocuri si vor face ca toti cei prezenti la eveniment sa se distreze. Joc si joaca este regula de baza.

Contrar poate in concepte o astfel de petrecere este si cu iz traditional insa total moderna. Acum avem povesti aduse la viata, acum avem alte sanse si maniere de a incanta copilaria celor mici. Asa ca in numele a ceea ce parintii lor nu au avut tendinta este din ce in ce mai pronuntata in dorinta de a planifica o petrecere cu si pentru copii cu pretentii si prieteni dragi din povesti si desene animate.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *