Skip to content

Obiceiuri ale femeilor inainte de sex

Inainte de o partida de sex buna, si femeile si barbatii se pregatesc de cele mai multe ori cu ceva timp inainte. Femeile insa pun mult mai mult aspect pe ingrijirea lor si sunt foarte atente cand vine vorba despre aspectul lor fizic, pentru ca pana la urma cu asta trebuie sa-l dea gata pe barbatul cu care se vor afla in pat.

Mai intai de toate, femeile fie isi fac programare la salonul de pensat, fie se penseaza acasa si isi indeparteaza cum se cuvine tot parul facial in plus pentru a-i da gata pe masculi in marea seara. Nimeni nu vrea sa sarute o fata cu mustata nu?

De asemenea, femeile isi mai fac si programare si merg la salonul de cosmetica pentru o epilare totala, in special acolo jos. Daca nu apeleaza la o asemenea metoda, femeile pot la fel de bine sa se ocupe de acest aspect si singure acasa, pentru ca nu este atat de greu.

Dupa ce s-au dichisit si si-au aranjat fizicul pentru marea intalnire de diseara, femeile incep sa se gandeasca si mai intens la activitatea ce se va desfasura in sine, pentru ca ce este mai placut sa iti stabilesti dinainte cam cum ai vrea sa se petreaca lucrurile in dormitor.

Incep sa se gandeasca la felul in care se vor prezenta barbatii in fata lor, cum vor incerca sa le cucereasca, cum vor incerca sa le rupa hainele de pe ele sau din contra sa le dezbrace cu delicatete. Numai aceste ganduri le ocupa majoritatea timpului reprezentantelor sexului frumos inainte de o intalnire la care vor sti ca se vor alege cu ceva la urma.

Ah, inca un lucru important la care se gandesc femeile inainte de sex este felul in care se or imbraca, felul in care isi vor imbraca superbul corp atent pregatit si aranjat pentru o partida buna de sex. Lenjeria intima se alege din timp, se incearca sute de modele pentru a putea da gata pe barbatul visurilor lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *