printeseprintese

Inca de mici copii ne visam zane si printi, zane si zeite din lumea fabuloasa a povestilor. Pare totul ca desprins din basme si ne dorim ca inocenta acestor clipe sa defineasca si ceea ce vor avea parte copiii nostri. O petrecere spre exemplu este chiar un motiv excelent pentru a a introduce personaje, tematica diversa, orice tine de un plan diferit de clasic.

Petreceri moderne pentru copii

Ca o forma de a defini modernul in lumea copiilor petrecerile au inceput sa fie definite de printese, ursitoare, de animatori de tot felul. Exista chiar si servicii de inchiriere printese cand animatori instruiti ca la carte vin deghizati asa cum se cuvine, vin sa incante publicul. Desigur, printesele sunt tipice intr-un cadru al unei petreceri pentri fetite  insa nu se exclude sa fie spre exemplu perechea unui print, cuplu de animatori ce poate fi prezent la orice tip de petrecere pentru copii.

Care este farmecul acestui moment? Sa ne gandim la cei mici care se emotioneaza peste masura, care traiesc momentul petrecerii cu mult mai intens, care au nevoie de orice inseamna joc si joaca pentru a crede cu tarie in lumea lor de povesti. Cei mici sunt extaziati la maximum cand animatori de acest gen vin prezenti in cadrul unei petreceri.

Si sa nu uitam ca bucuria unui copil este si multumirea unui parinte care de altfel si scapa de griji in ceea priveste organizarea unei petreceri si ce se intampla in cadrul ei. Asadar, animatorii vin cu jocuri, cantece, coloana sonora si tot ce implica o petrecere reusita. Nu exista detaliu de care sa nu tina cont. Ba chiar mai mult decat atat unii considera ca se merita si  mai mult si ca drept dovada se ofera si bonus, spre exemplu un set de fotografii in format digital, o extra amintire in randul parintilor mai ales.

Fiecare copil in parte merita sa aiba parte de o petrecere de vis. Merita sa fie implinit, rasfatat, sa aiba un cadru de poveste. Merita ca la petrecerea sa invitatii sa fie de seama, de la printi la printese. Fara doar si poate serviciile de inchiriere ale unor astfel de personaje

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *