Salus iT 600 Smart Home

Multi si-au imaginat cat de multe o sa le aduca viitorul, dar aproape nimeni nu a putut sa prevada ca viitorul le va aduce posibilitatea de a avea o casa inteligenta. Anii au trecut si usor usor, acest lucru a devenit posibil. Daca la inceput, aceasta posibilitate era garantata doar celor bogati, acum dupa cativa ani de la aparitia conceptului, aproape oricine isi permite o asemenea minunatie tehnologica.

Daca ar fi sa luam, spre exemplu, produsele oferite de cei de la Salus Controls, am putea observa ca ofera unele dintre cele mai variate astfel de solutii, pentru fiecare doritor. Pentru cei care isi doresc setul complet cand vine vorba de implementarea ideii de casa inteligenta, Salus iT 600 Smart Home este solutia in acest caz.

Daca se opteaza pentru versiunea fara fir, care este si cea mai convenabila in acest sens, aflati ca ofera o serie de beneficii, pentru ca poate fi utilizata prin intermediul unei conexiuni la internet, printr-o aplicatie care se poate descarca gratuit.

In aceasta gama intra termostatele digitale, dispozitivele gateway (Gateway G30), centru de comanda pentru incalzirea in pardoseala,  cap termostatic, extensie 4 zone pentru centru de comanda, modul suplimentar de control pentru sistem, repetitor pentru amplificarea semnalului retelei, antena externa, coordonator pentru retea. Bineinteles ca numarul acestor gadgeturi vor putea sa varieze in functie de preferintele dumneavoastra, dar si de numarul de camere pe care le are locuinta sau de cat de mare este aceasta. In orice caz, depinde numai de dumneavoastra sa alegeti ce varianta considerati ca vi s-ar parea cea mai potrivita in fiecare dintre cazuri.

Indiferent de alegerile pentru care optati in acest sens, aveti asigurate pe deplin beneficiile acestui concept inovator. Toate dispozitivele vor fi conectate printr-un sistem wireless, deci nu aveti de ce sa va faceti griji, ca s-ar putea sa nu functioneze dupa cum va asteptati, dimpotriva chiar, sunt un tot unitar extrem de bine gandit.

De asemenea, aplicatia cu ajutorul careia se va controla intregul sistem este intuitiva, dar si user-friendly. Acest lucru nu inseamna decat ca va putea fi folosita cu foarte mare usurinta de catre oricine, indiferent de varsta sau de cunostintele tehnice. Chiar si intalarea propriu-zisa a dispozitivelor alese in acest caz se face extrem de usor. Tutorialele prezente in aplicatie explica cu lux de amanunte ce anume trebuie facut, pentru ca instalarea sa se efectueze cu minim de efort din partea utilizatorului.

Parca pare tot mai usor sa se aiba o casa inteligenta. Nu mai este de foarte mult timp un chin sau un lucru imposibil de facut. Dimpotriva chiar, o casa inteligenta a inceput sa devina o certitudine, iar trendul a ajuns in acest sens sa fie unul ascendent. Oamenii incep tot mai putin sa fie intimidati de toata aceasta idee, a caselor inteligente si se orienteaza tot mai mult spre a putea sa isi creeze universul perfect, care sa poata fi controlat in maximum de siguranta, indiferent de locul in care s-ar afla. Pana la urma asa e si normal, ca acest trend sa fie ascendent, iar toti oamenii sa se poata bucura pe deplin, nu sa isi piarda timpul liber cu tot felul de nimicuri.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *