Daca in momentul in care a aparut pe piata moda de a-ti face manichiura si pedichiura cu ajutorul pestilor de tip „sanitari” toata lumea era socata terapia cu lipitori poate fi al fel de surprinzatoare in prima faza. Tratand diferite afectiuni aceasta face parte din lista lunga de terapii de moda noua insa oarecum cu o contrariere de idee caci pana la urma lipitorile nu sunt noi pe piata iar beneficiile de pe urma lor nici atat. Insa nou pentru ca ne intoarcem, la natura, pentru ca realizam ca putem rezolva lucrurile si afectiunile si altfel si nu trebuie sa depindem de pastile.

Intr-un termen definitoriu si medical hirudoterapie este care are in prim plan lipitorile benefice in a ne ajuta cu diverse probleme. Concret acestea secreta substante anticoagulante si se indica in tratarea hemoroizilor, in cazul celor care sufera de varice, de tromboflebitei. Pe scurt si concret acestea sug sangele, refac elasticitatea tesuturilor, a vaselor de sange si astfel circualtia va fi una imbunatatita.

Desigur ca doritori sunt insa nu atat de multi pe cat s-ar putea pana sa se ajunga in puntul in care cererea sa fie una foarte mare. Clar este ca motivul principal este fie de natura informatiei fie de frica caci unii au sau dezvolta o fobie in acest sens. Lipitoriel nu sunt dintre cele mai placute insa sunt eficiente; nu sunt animalute dragute insa iti fac mai mult bine decat sa te incante vizual vorbind. Trecand peste acestea este si ideea ca in sistemul sanitar toti trebuie sa castige iar primul pas este recomandarea de medicamente, de tratatemnt in orice caz. Intr-un concept modern si inspirat de la tarile  mai dezvoltate un medic recomanda medicamente doar in cazul in care boala nu se poate duce pe picioare sau este grava. Se pare ca pana la urma tot natura ne salveaza!

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *