Nintendo 3D

Nintendo 3DAu fost cateva telefoane 3D, insa nu prea au avut succes. Cu toate acestea, un singur dispozitiv portabil a avut succes, si anume Nintendo 3DS. Nintendo l-a anuntat in luna martie a anului 2010, si l-a dezvaluit la expozitia de gaming E3 din acelasi an. Nu a fost oferit spre vanzare pana in luna martie a anului 2011, dar ca succesor oficial al lui Nintendo DS, au fost anticipatii mari.

Nintendo 3DS a primit multe analize favorabile, dar unii utilizatorii au vazut tehnologia 3D, ca un gand ulterior. Vanzarile nu au fost atat de mari la inceput, dar dupa ce s-a ieftinit au inceput sa se vanda mai bine, si cu mai mult de 43 de milioane de vanzari pana acum, Nintendo 3DS este in top 5 cele mai bine vandute console portabile din istorie.

Desi Nintendo a debutat eventual o versiune de nivel de intrare ale lui 3DS fara ecranul 3D, numit 2DS. In timp ce 3DS continua sa se vanda bine, existenta lui 2DS dezvaluie cat de esential Nintendo crede efectul 3D pentru experienta de gaming mobila.

Telefonul 3D de la Amazon

In afara de display-ul 3D, telefonul celor de la Amazon este zvonit sa aiba mai multe camere care lucreaza in unison pentru a produce o imagine 3D. Acest lucru are sens, la urma urmei, daca ai un ecran 3D, vei vrea continut pentru el, dar camera ar putea sfarsi sa fie un factor important pentru anumiti clienti.

In timp ce pana acum cererea pentru display-uri 3D la mobile este mica, dar in crestere pentru o imagine 3D buna. O companie Occipital a lansat o campanie Kickstarter in 2013, in jurul unui dispozitiv de imagine 3D pentru iPad, ce ar putea sa-ti ofere masuratori detaliate a camerei in timp ce o fotografiezi.

Imaginea 3D ar putea transforma ecranul unui telefon Amazon intr-un showroom virtual. Unii au speculat ca utilizatorii ar putea captura imagini a sufrageriilor lor si sa incerce diferite tipuri de mobile intr-un mediu virtual.

 

De admin

Un comentariu la „Nintendo 3DS, cu un ecran 3D mobil de succes”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *