muzica antrenamente sportivemuzica antrenamente sportive

Nu trebuie sa te bazezi doar pe ceea ce auzi la radio sau la televizor pentru a asculta atunci cand ai de gand sa faci niste sport pe acasa sau la sala. Poti sa ai piesele tale favorite de orice gen preferi sau poti alege sa te inspiri din urmatoarele piese superbe pentru a face exercitii fizice.

Insa, inainte de a a va enumera  unele dintre piesele mele muzicale preferate pe care obisnuiesc sa le ascult in cadrul sesiunilor de exercitii fizice, va enumar cateva reguli:

 • Piesele bune de antrenament fizic au un ritm care cade intre 125 si 155 de beati pe minut, in special pentru exercitiile cardiovasculare. Acest beat rapid  te va mentine in miscare si te va motiva fara doar si poate.
 • Muzica buna pentru antrenamente fizice te energizeaza. Daca exista vreun cantec care sa te puna in miscare si care nu se va afla pe lista urmatoare, pune-l pe iPod-ul sau MP3-ul sau MP4-ul tau imediat, fara scuze.
 • Piesele muzicale cu o baza care conduce sunt motivante mai ales pentru antrenamentele cu greutati sau de forta.

Ce mai astepti? Foloseste lista de mai jos ca un punct de pornire pentru elaborarea si crearea propriei tale colectii muzicale pentru antrenamentele sportive. Exista o piesa anume care te motiveaza si iti place nespus? Daca te inalta si iti da o stare de bine, atunci este perfecta pentru a fi introdusa pe lista ta de muzica pentru momentele cand faci sport. Acum ca ti-ai intocmai lista, ce mai astepti? Pune-te pe treaba de indata!

 1. Clocks – Cold Play
 2. Dancing in the Street – Van Halen
 3. Rio – Duran Duran
 4. Whip It – Devo
 5. It’s the End of the World as We Know It – REM
 6. Blister in the Sun – Violent Femmes
 7. I Kissed a Girl – Katy Perry
 8. One Way or Another – Blondie
 9. I Want You to Want Me – Cheap Trick
 10. Never Been Any Reason – Head East
 11. The Final Countdown – Europe
 12. Thunderstruck – ACDC
 13. American Idiot – Green Day

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *