Oricine stie ca remediul pentru mahmureala este moarea. Mai exact, sucul ce rezulta de la muraturi. Fie castraveti, varza aceasta este un adevarat medicament, natural. Insa beneficiile din consumul de muraturi nu se opreste aici. Lasand deliciul lor la o parte nutritionistii spun ca sunt adevarate remedii pentru diverse afectiuni. Varza murata spre exemplu, nu numai cea de la vestitele si delicioasele sarmale, demonstreaza proprietatile sale curative.

Iata cateva din partile mai putin cunoscute legate de varza murata:

  • Cancerul la san. Consumand regulat de varza murata scade riscul de a dezvolta cancer la san la un moment dat.
  • Sursa de vitamine. Varza murata contine vitamina C si nu numai, un complex de vitamina B de la B1 la B12. Si o data cu o astfel de sursa atat de bogata vine si un plus adus sanatatii, in special cand vine vorba de sistemul imunitar, memorie si procesul de imbatranire.
  • Un bun medicament pentru constipatie. Din nou un consum regulat poate echilibra functionarea normala a tractului digestiv. Comparativ cu varza care nu este murata si poate provoca din contra si balonari aceasta varianta este cu o tinta clara.
  • Lupta contra asteniei la schimbarea de sezon, tine oboseala departe, lupta cu boli precum diabetul.
  • In ceea ce priveste partea vizibila varza murata imbunatateste sanatatea parului, a unghiilor si alunga oboseala- asta pentru ca daca ai consumat cel putin o data impotriva mahmurelii ti-ai dat seama si de acest aspect.

Exista si un motiv pentru care varza murata este indicata ca si consum pe perioada rece a anului. Unul din secretele frumusetii bunicelor noastre aceasta sursa bogata de vitamine si nu numai este la feld e eficienta ca si o terapie medicamentoasa. Si este si mai accesibila deci ce ai de pierdut?

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *