Skip to content

Motive pentru a consuma avocado

avocado
avocado

Fructele de avocado sunt bogate in vitamine importante si in nutrienti si sunt incredibil de gustoase. Pentru unii poate. Mie personal nu imi place gustul si nici aroma unui avocado. Exista mai mule metode prin  care poti sa mananci avocado. Unii oameni mananca acest fruct asa cum este, ca si cum am manca noi mango sau o para, in timp ce altii isi fac niste guacamole bun.

Daca nu esti un mare fan al gustului acestui fruct, ca si mine de altfel, il poti adauga intr-un smoothie pentru a ajuta la cremozitatea acestuia si de asemeena pentru acoperirea gustului sau cu alte arome de fucrute mai bune cum ar fi fructele de padure. Uite cateva motive pentru care sa mananci avocado.

Avocado-bun pentru ochi

Doar un singur avocado contine 81 de micrograme de luteina, care este un nutrient  foarte benefic pentru ochi. Luteina poate ajuta la prevenirea problemelor oculare cum ar fi cataracta si degenerescenta maculara. Luteina te poate ajuta de asemenea sa previi bolile de inima. Asadar, zdrobeste niste avocado in salata din cand in cand si bcura-te de toate benefiicile sale.

Reduce riscul aparitie bolilor de inima si a infarctului

Avocado contine folati, care nu numai ca sunt foarte importanti pentru sarcinile sanatoase, dar de asemena joaca un rol important in prevenirea bolilor de inima si a infarctului. O cana de avocado are un procentaj destul de ridicat de folati (23%), care ajuta de asemenea la sanatatea generala.

Avocado-bun pentru par

Daca parul tau este predispus la uscare, daca se incurca, avocado te-ar putea ajut cu siguranta cu aceste probleme. Aceste fructe sunt bogate in vitamina B, cupru, beta-carotem, vitamina C, vitamina E si acizi grasi, care sunt cu totii buni pentru o stralucire extra a parului tau, pentru intarirea si regenerarea acestuia. Asadar incepe sa folosesti produse care au continut de extracte de avocado si ucura-te de toate beneficiile acestui fruct.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *