Anul Nou singur
Anul Nou singur

Atunci cand urmaresti sarbatoarea Anului Nou la televiziune, se pare ca toata lumea isi petrece aceasta celebrare din an impreuna cu multa lume, alaturi de familie, prieteni, rude, cunostinte sau chiar in cadrul unor petreceri deschide la public alaturi de oameni necunoscuti.

In ciuda aparentelor, majoritatea oamenilor prefera sa sarbatoreasca Anul Nou si inceputul noului an de unii singuri. Daca si tu esti de unul dingur atunci cand vine noul an si nu esti sigur cum ai putea sa marchezi aceasta zi speciala, ia aminte aici: exista o varietate de modalitati amuzante prin care sa treci cu bine prin Anul Nou si sa te simti si bine.

Exista multi oameni care nu au aproape familia si prietenii apropiati pentru a sta alaturi de ei, insa acesta nu este un lucru rau deloc. Nu ar trebui sa te simti plictisit sau depresiv. Alege una dintre urmatoarele activitti si petrece-ti un An Nou exact asa cum ti-ai dorit mereu, in intimitatea propriului camin.

Creaza un album foto. De vreme ce anul cel nou se apropie, fa-ti timp si aminteste-ti de lucrurile pe care le-ai acumulat si de acre esti mandru pentru anul ce trece acum. Cumpara un album foto mare si frumos si umple-l cu poze si cu amintiri dragi referitoate la implinirile tale materiale sau sufletesti.

Include in acest album si scrisul de mana. dar si memento-uri  de tot felul, notite cu amintiri placute si biletele scrise de cei dragi special tie. Vei fi atat de prins in crearea acestui album personal, incat vei uita ca esti singur de Revelion si in noul an ce a venit.

Converseaza-te cu altii pe internet. Daca simti ca este neaparat nevoie sa vorbesti ci cu altcineva  in timp ce seara trece si se apropie momentul cel mai frumos de la miezul noptii, intra pe internet si alatura-te unui grup chat. Nu esti singura persoana care isi petrece Revelionul de una singura. Mai sunt multi altii ca tine acolo undeva si acesta este prilejul sa intalnesti oameni noi.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *