amuzament copii

Cu doi copii acasa, nu-i de mirare ca mereu sunt in cautare de modalitati prin care sa imi amuz si sa imi distrez copii fara ajutorul tehnologiei. Peste ani, am invatat faptul ca in general copiii sunt mult mai fericiti daca au la indemana niste lucruri pe care mai degraba le-ai arunca, decat cu jucarii foarte scumpe si care se folosesc de minunile tehnologiei. Asadar, daca aveti copii si nu stiti cum sa ii mai distrati si sa ii amuzati fara a va folosi de ajutorul tv ului sau a jocurilor video, uitati-va peste urmatoarele idei fabuloase.

Fortareata din paturi

Ia cateva paturi si ajutat-ti copilul sa construiasca o foartareata din acestea. Intinde cateva paturi peste mobila in camera copiilor tai si apoi folosind niste cleme de rufe sau carti, asigura-te ca stau pe loc prinse acolo. Intra in cort sau in fortareata cu cateva carti bune si o lanterna si petreceti-va seara spunand povesti si distrandu-va ca intr-o excursie cu corul. Puteti adauga chiar si niste saci de dormit pentru o experienta si mai reusita de atat. Aceasta este una dintre cele mai bune modalitati prin care poti sa-ti amuzi si distrezi copilul.

O cutie magica

Poate ca aceasta solutie este cea mai buna modalitate de a-ti distra copilul fara a cheltui prea multi bani. Atunci cand esti copil, o cutie de carton poate fi cea mai buna jucarie. Iti poti distra copilul pentru o gramada de timp daca ii dai o cutie de carton. Aceasta poate deveni o racheta, o masina, un submarin, sau o pestera fara aproape nici un efort prea mare. Lasa doar pe copiii tai sa coloreze cutia asa cum vor si te vei asigura astfel ca se vor distra o seara intreaga fara a te deranja.

Ce zici de asta? Tu mai cunosti si alte modalitati prin care sa iti amuzi si distrezi copiii atat de bine si fara bani multi sau fara ajutorul tehnologiei?

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *