masini

masiniMasinile sport sunt fara indoiala mult mai scumpe decat orice alte tipuri de masini, si asta pentru cau motoare mai puternice si mai multi cai putere decat orice alte vehicule. Aceste masini sunt concepute in mod special pentru oamenii carora nu le place sa faca compromisuri in ceea ce priveste puterea si aspectul.

Un automobil sport de la un producator recunoscut-cu abilitatea de a ajunge la 200mph sau de a accelera de la 0-60 in mai putin de 7 secunde, este asteptat sa vina la pachet cu un pret de cel putin 400.000$. Cateva dintre cele mai populare masini sport disponibile in ziua de azi sunt Bugatti Veyron Super Sport, SSC Ultimate Aero TT, McLaren F1, Ultima GTR, Ferrari Enzo si Jaguar XJ220.

Vehiculele sport utilitare sau SUV-urile cum mai sunt denumite, sunt tipuri de automobile proiectate pentru circularea pe strazile obisnuite, la fel de bine ca si in cadrul terenurilor off-road. In unele tari, SUV-urile sunt de asemenea cunoscute mai mult pentru calitatile lor de off-road. Principalele aspecte ale acestor masini sunt tractiunea pe patru roti, stylingul robust, dar si aspectul curat si net. Nu toate vehiculele cu tractiune pe toate cele patru roti intra in categoria SUV-urilor, de vreme ce aceasta trasatura mai este intalnita si la alte tipuri de masini din ziua de azi.

In timp ce un SUV si un break pot parea identice, ideea ca cel din urma tip este construit pe un sasiu mult mai usor le diferentiaza pe cele doua. Vehiculele sport utilitare se pot categoriza in mai multe feluri: SUV compacte, SUV de dimensiuni medii si SUV de dimensiuni complete. Cu toate ca sunt versatile, aceste masini te pot costa o gramada de bani cand vine vorba despre intretinere si proprietare. Unele modele de SUv care au devenit populare cu timpul sunt:

  • Compacte SUV – Hyundai Tuscon, Jeep Compass, Range Rover Evoque
  • De dimensiuni medii SUV – Chevy Traverse, Ford Escape, Range Rover Sport
  • De dimensiuni complete SUV – Toyota Sequoia, Ford Explorer, Lincoln Navigator

De admin

Un comentariu la „Masini felurite pentru nevoi felurite”
  1. Foarte frumoase masinile din articol dar nu toate sunt la fel de practice. Eu unul am o masina de teren si nu as schimba-o pe nimic, ma ajuta foarte mult la ce fac si chiar am gasit recent pe piesetuningauto.ro faruri mai performante, acum am si vizibilitate mai buna. O masina trebuie sa o faci adaptata nevoilor tale, asta e parerea mea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *