Skip to content

Masajul picioarelor-important in sesiunile de masaj erotic

masaj talpiUn masaj este o metoda excelenta de a te relaxa, de a-ti destinde musculatura spatelui, a mainilor, dar si picioarelor si implicit a talpilor. Insa, pentru cele mai bune rezultate, ar trebui sa cunosti niste tehnici adecvate de masaj al corpului pentru a oferi niste momente de rasfat cu adevarat senzationale pentru primitor. Un asemenea tip de masaj poate fi inclus si in sesiunile de masaj erotic de la saloanele de masaj ca Masaj Club EN.

Ce iti ofera un masaj erotic?

Pana la urma, tot corpul este stimulat datorita miscarilor efectuate asupra zonelor corespunzatoare stimulilor nervosi din talpi si de aceea aceasta zona este foarte importanta. Picioarele noastre si implicit talpile sustin toata greutatea corporala si sunt cele mai neglijate parti ale corpului de cele mai multe ori. In cadrul sesiunilor de masaj erotic de la saloanele specializate din toata lumea, tot corpul este vizat si ceea ce trebuie sa stie cineva care merge acolo, este ca va avea parte de cele mai intime si senzuale senzatii dintre toate pe care le-a resimtit pana acum in viata sa.

Cea mai buna modalitate prin care putem sa ne rasfatam si sa ne tratam regeste este oferirea unui masaj neimaipomenit, unui masaj integral al corpului acasa la noi sau intr-un salon de masaj erotic. Acest lucru va ajuta nu doar la eliberarea tensiunii, ci de asemenea si la asigurarea unei stari de bine in tot corpul pornind din partea inferioara. Masajul erotic perfect este caracterizat prin aplicarea de tehnici potrivite, presiunea asupra punctelor optime ale spatelui, mainilor, gatului, feselor si pieptului.

Tehnici de masaj erotic

Mangaierea delicata a talpilor picioarelor reprezinta una dintre tehnicile de masaj folosite de obicei in cazul unei sesiuni de masaj senzual sau romantic. Situatia in cauza presupune folosirea ambelor maini si in special a degetului mare si a celui aratator pentru a aplica o presiune usoara asupra zonelor de interes, incepand de la gat si terminand cu degetele picioarelor.

Mangaie si apasa intregul corp in acest fel si exercita o presiune mai scazuta asupra zonelor mai sensibile, asa zisele zone eterogene. Repeta aceasta reteta si in cazul in care vrei sa faci persoana care primeste masajul fericita si recunoscatoare de ziua sa, cu ocazia sarbatoririi aniversarii de cuplu sau a altor momente importante din viata sa.

O alta tehnica de masaj erotic este framantarea tuturor zonelor corpului ajutandu-te de pielea ta. Foloseste-ti sanii, mainile, degetele, pelvisul si posteriorul intr-o miscare de dute-vino asupra corpului partenerului. Foloseste-te de degete pentru a framanta de asemenea si talpile celui care primeste acest tratament, apoi apasa usor pe zonele de interes in mod repetitiv. Acest lucru va ajuta la eliberarea tensiunii spatelui, picioarelor si gatului, dar va oferi si niste momente sublime de rasfat total.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *