masaj eroticmasaj erotic

Iepurasul de Paste nu este numai acel iepuras care aduce bunatati copiilor

masaj erotic
masaj erotic

cuminti in tot timpul anului, nu aduce numai dulciuri de ciocolata, cadouri, jucarii, dlori si oua vopsite in cosulete inverzite. Este si acel iepuras din revistele pentru „copii mari” de genul Playboy si Hustler care ofera barbatilor ce au fost cuminti tot restul anului si altfel de cadouri mai senzuale si mai inedite.

Un cadou foarte potrivit pentru acest Paste, pentru iubitul, iubita, dar si pentru un cuplu, poate fi masajul erotic. Fie ca este efectuat de catre partenerul sexual in cauza al celui caruia i se ofera masajul, fie ca este vorba despre programarea la un salon de masaj erotic care cunoaste cele mai intense taine ale masajului tantric si romantic sau chiar erotic, un asemenea tip de cadou mai sexy de la iepuras nu poate decat sa incante si sa creeze placere si dorinta pentru mai mult.

Cadoul pentru iepuras poate fi inspirat din diverse tehici de masaj eficiente pentru relaxarea totala a muschilor corpului, pentru stimularea zonelor erogene, dar si pentru destinderea fiecarui coltisor stresat si sub presiune al corpului persoanei care primeste masajul. Tehnici si metode de stimulare si de masare a pielii cuiva intr-un mod erotic pot fi invatate si chiar reinventate de toata lumea acasa.

Ai nevoie de elemente de decor care sa stimuleze atentia si senzualitatea, de stimulente erotice si aromatice cum ar fi uleiurile de ars, bestisoarele parfumate, parfumurile intense sau aromate, accesoriile si uleiurile fine de masaj si tinutele senzuale si sexy cu care ar trebui sa fie invesmantat iepurasul.

Acest iepuras cu urechiute ascutite si fine ca ale fetelor de la conacul Playboy, poate sta chiar in persoana maseuzelor exotice si frumoase, dar si pricepute care lucreaza in cadrul salonului la care ai facut programare iubitului tau. Cu siguranta acesta va fi mai mult decat suprins ca l-ai dat pe mainile priceputelor maseuze si acasa, la intoarcere, chiar te va rasplati si el pentru acest cadou erotic.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *