Masaj Senzual

Masaj SenzualLa ce te gandesti prima data cand spui masaj? Muzica lenta, maini blande, confort si relaxare? Suna bine si se simte bine, dar imagineaza-ti daca tu esti cel care ofera masajul, atingand pielea matasoasa si curbele erotice ale corpului unei femei. Foarte sexy.

Am putea intra foarte profund in acest subiect si sa citim despre 80 de stiluri de terapie prin masaj impreuna cu o verietate mare de presiuni, miscari si tehnici. Dar nu vom face acest lucru. Nu esti un profesionist in masaj, nu lucrezi la erotic massage bucharest, si ceea ce conteaza aici este perfectionarea unor gesturi ce pot fi folosite ca un preludiu puternic.

O sa va explic cum sa oferiti un masaj senzual ce va va conecta cu corpul sau si va va lasa sa il explorati. Chiar daca ii oferiti doar un preludiu de 10 minute, vei fi rasplatit cu o femeie relaxata si fericita in bratele tale.

Inainte de a sti sa oferiti un masaj erotic, secretul este sa invatati ingredientele. Invatarea si asamblarea, va avea un efect mai mare asupra placerii si obtinerii ceea ce vreti.

In primul rand trebuie sa faceti intuneric in camera si sa aprindeti cateva lumanari. Acest lucru furnizeaza o ambianta placuta romantica. Apoi pregateste-te locul pentru masaj. Gaseste o suprafata buna pentru ca ea sa se intinda, fie ca e patul tau, un prosop de plaja sau chiar o masa.

Acum ca stii ingredientele la un masaj senzual grozav este timpul sa inveti diferite tehnici. Partea corpului cu care te vei juca si lungimea jocului depinde de relatia ta cu acea femeie. Daca este iubita ta, ofera-i cadou un masaj corporal intreg.

Daca este o aventura de o noapte si la inceput te simti putin timid, maseaza-i mana pentru a te relaxa si bucura-te de contactul piele-la-piele, apoi lasa preludiul sa inceapa.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *