Bulldog-MarketerFii delicat

Intrucat marketingul este totul despre a-ti da seama cum sa ajungi si sa comunici cu anumite audiente, vanzatorii buni se confrunta constant cu tipuri diferite de oameni. Cei mai buni vanzatori invata sa obtina perspective asupra diferitelor tipuri de personalitate si sa ia abordari diferite cand se intalnesc cu ei, bazat pe ce ii face sa cedeze. In alte cuvinte invata sa fie delicati.

Orice job are nevoie de o anumita cantitate de schimbare de forma. Ganditi-va, in timp ce unor manageri le place sa comunice prin email, altii prefera sa fie actualizati informal in timpul saptamanii prin intermediul unor intalniri ad hoc. In timp ce unor angajati le place sa aiba parametrii liberi in sarcinile saptamanale, altii prefera sa lucreze autonom. Si stiind sa citesti oamenii si sa le intelegi nevoile si cererile te vor ajuta sa comunici eficient cu managerii, membrii echipei, asemeni si rapoartele directe.

Spiritul de lupta

Vanzatorii din zilele noastre au un buget. In special pentru mediu de pornire, micile afaceri nu au bugetul necesar pentru reclame, si nu au alta alternativa decat sa creasca, pentru a ajunse la maximul numarului de oameni cu cantitatea minima de resurse. De la implementarea hackurilor tried and true de pe Twitter pana la co-promovare cu audienta bine aliniata, vanzatorii vin cu strategii digitale care ii ajuta sa gandeasca mai departe.

Sincer, avand aceasta gandire cu un spirit de lupta te va ajuta indiferent de industria in care lucrezi, prioritizare nemiloasa a resurselor este obligatorie atat pentru afacerile mari cat si pentru cele mici. Sa fii creativ despre cine iti este tinta, cum sa ajungi la ei, cum sa faci mai multe cu mai putine te va ajuta sa te transformi intr-o masina eficienta.

In concluzie, daca vrei sa fii profesionist in ceea ce tine de abilitatile de marketing, daca urmezi sfaturile recomandate, vei deveni un adevarat afacerist.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *