Perioada rece a anului aduce mereu in prim plan nevoia de confort termic. De la formele rudimentare de incalzire, cum erau sobele spre exemplu, solutiile moderne au adaptat sistemele de orice fel la mediul actual. Interesele sunt mereu aceleasi, de a avea caldura oricand si oricat si pe deasupra costurile sa nu fie chiar exagerate. Intr-o masura exista si astfel de optiuni, atat timp cat se tine cont de vremurile actuale.

Unii ar crede ca investitiile repetate si a fi in pas cu moda cum s-ar spune inseamna un moft. De fapt, sistemele de actualitate, ce se bazeaza pe tehnologii tot mai moderne, prezinta marele avantaj de a fi rentabile la costuri, mai eficente si mai economice. Resursele nu sunt consumate fara rost, se minimalizeaza pierderile si se maximizeaza confortul si multumirea utilizatorului. Cum este posibil? Iata ca un exemplu de acest gen este oferit de un sistem iT 600 Smart Home 2018. Cei de la Salus il pun la dispozitie, alaturi de alte accesorii si completari. Iata si despre ce este vorba.

Smart Home sau cum sa iti controlezi caldura mai eficient

Dupa denumirea sa specifica, sistemul iT 600 Smart Home este cel care se inscrie cu succes in lista de dotari moderne. Ai putea crede ca este chiar un trend pe aceasta nisa. Nu ne mira, intrucat actiunea sa este una complexa. Concret, se poate controla caldura casei, clasica incalzire din calorifere, cea din pardoseala sau ambele.

Vine la pachet si cu o aplicatie ce se descarca gratuit, se instaleaza rapid si usor si permite utilizatorului sa verifice si sa controleze sistemul la simpla apasare de butoane din cadrul aplicatiei. Evident ca mai avantajos este sa se foloseasca aplicatia pe smartphone, insa este utila si de pe o pagina web.

Un astfel de sistem include mai multe dispozitive ce impreuna pot sa redea confortul dorit si mai ales controlul asupra modului in care functioneaza sursa de caldura. Asadar, iT 600 Smart Home permite gestionarea inclusiv a aparatelor electrice ce sunt conectate la surse prin intermediul prizelor inteligente, parte din sistemul amintit.

Pentru o si mai buna intelegere a ceea ce presupune acest sistem amintim spre exemplu de senzorii ce se pot instala la geamuri si usi. Acestea vor anunta cand usile, respectiv geamurile sunt deschise, motiv de pierdere a caldurii. Vei reduce astfel costurile, eficientizand modul in care te folosesti de aceasta resursa.

Se pot controla temperaturile nu doar la modul la care te raportezi la un interval anume pentru toata casa, ci in mod individual pentru fiecare camera din locuinta. Mai ales pentru cei cu o compartimentare multipla acest mod este unul convenabil de-a dreptul. Nu vei mai incalzi si camerele ce nu sunt folosite, asta in mod indepedent de celelalte sau poti pastra o caldura minima cat sa nu inghete peretii.

Un astfel de sistem instalat in casa ta poate echivala cu o maniera de a te educa despre cum sa fii responsabil la maxim cu partea de consum a agentului termic.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *