Singapore atractiiSingapore atractii

Atunci cand te vei hotari sa mergi in Singapore, trebuie sa stii ca nu trebuie sa faci economii si sa pui foarte multi bani deoparte pentru a te simti cat mai bine acolo. Cel mai mult probabil ca te vor costa transportul cu avionul si cazarea acolo, dar in rest poti manca, bea, poti hoinari si te poti distra de minune doar cu cativa banuti sau chiar pe gratis.

Cui nu-i plac, de exemplu, tururile de vizita pe jos? Aceasta este o modalitate foarte de a invata mai multe despre tara sau orasul in care vei merge, dar te va ajuta sa si economisesti cativabani pentru urmatoarea ta calatorie prin afara tarii. Singapore Footprints este o organizatie voluntara condus de studentii colegiilor singaporean. Grupul ofera tururi de vizitare a locurilor cu ghizi care ofera explicatii si arata diferite lucruri celor care se inhama la asa ceva.

Vrei sa vizionezi un film pe gratis? In ultima sambata a fiecarei luni, shopping mall-ul ION Orchard pune la dispozitia oamenilor interesati un ecran gigantic outdoor si ruleaza filme recente pe gratis. Muzeul National al Singapore de asemenea ruleaza filme gratis in fiecare saptamana. Aceasta este o activitate care iti taie respiratia  si pe care nu o vei uita vreodata.

Intrarea in cadrul Resorts World Santosa este gratis pentru turisti. Super nu? Acesta este un mall in aer liber cu o multime de performante libere pe strada in fiecare zi. A intra si acoo este gratis, de asemenea-Universal Studios au de asemenea un serviciu de transport care ia pasagerii de la hotelurile lor de pe Orchard Road.

Cel mai frumos si mai interesant lucruri din Singapore este de a gusta de toate varietatile culturale  de aici. Daca ajungi in Singapore la momentul oportun, ai putea sa te bucuri de aceste lucruri pe gratis la festivalul anual, de exemplu.

De admin

Un comentariu la „Lucruri gratis de incercat in Singapore”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *