lucruri frigiderlucruri frigider

Exista cu siguranta unele lucruri si alimente ce nu se pun la frigider si care daca, in cazul in care se face acest lucru, nu mai sunt bune de nimic sau nu mai au aceleasi proprietati ca dinainte de refrigerare. Soiurile de ghinda, de unt si unele tipuri de spaghete nu sunt potrivite pentru frigider si vor rezista mai mult de o luna in camara cu bunatati, la racoare doar.

Oja de unghii nici nu stiu de ce este trecuta pe o asemenea lista, deoarece nici macar nu este aliment sau ceva stiut ca ar trebui pastrat la rece. Insa, pentru cei care obisnuiau sa faca acest lucru, ar trebui sa stie ca a tine oja de unghii in frigider nu poate face altceva decat ca lichidul sa se intareasca si sa se ingroase. Mai bine amplaseaza undeva toate ojele tale unde sa fie la temperatura camerei, si departe de razele soarelui, cel mai bine undeva intr-un sertar sau intr-un dulap.

Cafeaua este un alt lucru ce nu se tine la frigider. Frigiderul si congelatorul creaza condensare, lucru ce poate afecta aroma cafelei macinate si a boabelor de cafea aflate in stare naturala. Cafeaua rezista cel mai bine intr-o cutie in camara, la racoare si fara a fi afectata de razele soarelui sau de lumina puternica.

Rosiile pot deveni fainoase in frigider, asadar lasa-le pe o tejghea sau pe o polita, in afara pungilor de plastic in care au fost stocate in magazin sau in piata. Pentru a iuti procesul de coacere, stocheaza-le intr-o punga de hartie. Odata coapte, acestea vor rezista pana la 3 zile.

Usturoiul va rezista foarte bine timp de 2 luni in camara. Mai bine il depozitati liber pentru ca aerul sa il poata aerisi asa cum trebuie.

Bateriile nu sunt in niciun caz un lucru de pus in frigider. Mai bine sunt pastrate intr-un sertar la temperatura camerei. Caldura prea mare sau prea mica le poate diminua performantele.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *