Cheia Pasiunii

Cheia PasiuniiPe cand am invatat tot mai multi oameni sa-si gaseasca pasiunile, sunt cateva obstacole comune in carea majoritatea oamenilor cad. Sa-ti gasesti pasiunea in viata, potrivit mie, unul dintre cele mai importante lucruri pe care le poti face, fiindca este un motiv pentru care te simti captivat de anumite lucruri si mai putin de altele.

Esti pe aceasta planeta pentru un motiv.

Ai lucruri de facut aici, care pot contribui la umanitatea ca un intreg. In timp ce ar putea suna nebunesc, este ceva care am ales sa cred, fiindca ma imputerniceste sa fac acest lucru. Multi oameni au credinta ca sunt negative, dar nu neaparat adevarate. Vei crede ceva negativ sau ceva pozitiv? Hai sa vedem cateva lucruri comune care ne stau in cale.

  • Prea multe interese

Unul din primele bariere peste care oamenii dau, este acea bariera cum ca au prea multe pasiuni. Este greu de ales. Dar adevarul este ca de indata ce incepi sa faci un lucru, vei descoperi natural ca sunt doar cateva subiecte despre care esti cu adevarat pasionat.

Multe subiecte pot parea frumoase la inceput, dar nu sunt ceea ce vrei tu sa fie, de aceea este atat de important sa iei actiuni si sa experimentezi. Nu poti sti ce gust are o noua aroma de inghetata pana nu o gusti.

  • Perfectiunea

Cea de-a doua bariera este perfectiunea. Nu trebuie sa fii perfect pentru a incepe sa te indrepti catre visele tale. Trebuie doar sa incepi. Iar atunci cand incepi, vei realiza ca atunci cand ai facut un pas, pasul urmator devine clar. Dar nimic nu se intampla pana nu faci ceva.

Acest lucru mi s-a intamplat mie, in timp ce am inceput sa-mi urmaresc pasiunea. Nu eram sigur unde mergeam si cu siguranta nu faceam lucrurile perfect. Insa de indata ce am inceput sa fac ceva, totul devenea mai clar.

 

 

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *