limbaj corp

limbaj corpStiai ca de fiecare data cand te urci pe o scena pentru a tine un discurs, exista anumite semne care te dau de gol si iti influenteaza felul de a vorbi? Ba chiar ar trebui sa stii ca exista mai multe persoane TU decat una singura pe care ti-o inchipui. Stii cat este de important vorbitul in public si ai repetat deja ceea ce ai de zis in fata lumii. Esti gata sa impartasesti tot felul de lucruri cu audienta ta, insa ai uitat de un lucru. Postura si limbajul pe care le are insusi corpul tau in timp ce te manifesti pe scena.

Asadar, ce spune fata ta despre ceea ce simti si despre cum esti in acel moment?

Primul tai instrument de comunicare cu audienta din fata este fata ta. Aceasta parte a corpului poate sa fie chiar si mai importanta decat toate cuvintele pe care le ai de spus in fata unui public. Acest lucru se intampla deoarece suntem obisnuiti sa ne uitam la fata celui care ne vorbeste la un moment dat. Milioane de ani de evolutie ne-au invatat a capta si cea mai mica expresie de pe fata cuiva pentru a ne da seama despre ce si cum.

Poti face in asa fel incat fata ta sa evidentieze lucrurile pe care le spui, nu sa spuna, din contra, ceea ce gandesti sau felul in care te simti in alt moment. Ai putea sa zambesi publicului, sa iti ridici sprancenele pentru a comunica uimirea si ai putea sa afisezi neincrederea cand te vei incrunta. Fata ta iti va permite sa iti intregesti tot spectrul de emotii pe care vrei sa le comunici intr-un anumit speech.

Stiai ca si gesturile te pot ajuta sau te pot trada?

Ar trebui sa te folosesti de acestea foarte bine pentru a scoate in evidenta ceea ce doresti a comunica si a te face placut in fata publicului, dar si a exprima seriozitate.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *