Skip to content

Life coach-antrenorul tau de viata

Viata poate fi uneori palpitanta, distractiva si alte ori poate fi cea care iti pune intreg psihicul la pamant, incat se spune ca momentele in care apelam la un life coach trebuie sa fie cele in care nu ne regaism pe noi insine si avem nevoie de cel mai bun ghid prea a ne continua vizita pe acest pamant.

Din alt punct de vedere, un life coach inseamna organizarea si planificarea evenimentelor din viata noastra in functie de ceea ce simtim ca ne lipseste. Un life coach se poate concentra pe cel putin trei planuri diferite, si anume: planul carierei, planul afacerilor si planul personal.

Privit din prisma planului carierei, un antrenor de viata, cum mai este numit, trebuie sa detina cele mai bune calitati in ceea ce priveste cariera, care se pare ca nu evolueaza asa cum ti-ai dorit. De aceea, acesta trebuie sa te indrume in luarea celor mai bune decizii legate de viata ta profesionala, incat sa te indrepte spre cea mai buna cale, care sa iti permita sa evoluezi sau sa avansezi in locul de munca, sa te ajute sa iti cresti performanta si sa iti implementezi un program de training personal, prin diverse sesiuni individuale de auto-coaching.

Daca iti doresti sa schimbi ceva in domeniul afacerilor, atunci un antrenor de viata business se gandeste cum sa te faca sa iti descoperi realitatea propriilor actiuni, cum sa pastrezi un echilibru intre viata personala si profesionala, cum sa iti coordonezi echipa, cum sa motivezi angajatii si cum sa treci la urmatorul nivel de performanta.

Viata are intotdeauna nevoie de o schimbare, si aceasta se bazeaza pe cele mai bune solutii pentru depasirea obstacolelor din viata personala, ce tin de familie, de partenerul d viata, de intimitate, de fobii sau de frici, precum si de un control asupra vietii. Un life coach trebuie sa te ajute sa iti gasesti puterea necesara pentru a actiona dupa cele mai bune principii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *