leduri
leduri

leduri

Chiar daca nu gasesti atat de multe leduri in cele mai multe suporturi de iluminare a locuintelor din ziua de azi, exista cateva motive bune pentru care numarul acestora ar trebui sa se inmulteasca si sa trecem pe varianta aceasta. Site-ul Led4You.ro este locul in care poti gasi aceste tehnologii de iluminare moderna plus mai multe idei si avantaje pentru care sa treci si tu pe aceasta alternativa.

Mai intai de toate, este vorba despre consumul de energie redus care surclaseaza cu mult toate celelalte tipuri de iluminare existente deja pe piata si in casele noastre. Metoda de producere a luminii provenita din partea tehnologiei LED  pierde mult mai putina energie prin caldura decat alte tehnologii de iluminare.

Este cu mult mai eficienta  decat metoda vid/filament folosita  in cadrul becurilor incandescente, cateodata in jur de 85% mai eficienta. Si este si cu 5% mai eficienta  decat abordarea tehnologiei de iluminare fluorescenta.

 

O singura structura  de iluminat stocata cu un bec incandescent de 60 Wati consuma in jur de 525 kWh de electricitate intr-un singur an. Insa, pune un bec cu led de la Led4You in acea structura de iluminat si  consumul anual de energie va fi diminuat cu pana la 65 kWh. Reducerea dioxidului de carbon anual este in jur de foarte mult la suta scazut astfel pentru o singura lampa cu led.

Insa, nu numai eficienta consumului de energie este un avantaj in acest sens. Un alt avantaj principal al ledurilor este si eficienta in timp. Ai putea ajunge si pana la 20 de ani fara a mai schimba un bec sau instalatie de iluminare cu led. Luminile solide cum sunt cele cu led, sunt niste surse mult mai stabile de iluminat decat becurile incandescente si fluorescente iar diferenta se face usor remarcata.

led

Un bec normal incandescent  rezista in jur de 750 de ore, in timp ce un bec cu led de la Led4You  rezista pana la 30.000 de ore. Ce mai ziceti de asta? Pana la urma este vorba despre o tehnologie tare avansata de iluminate, si moderna pe deasupra, ce da bine atat in interioarele locuintelor noastre, cat si in cadrul birourilor si spatiilor de lucru sau comerciale. Plus ca unele leduri pot tine chiar si pana la 50.000 de ore ca durata de viata.

Datorita acestui beneficiu foarte evident, lucrurile devin un pic confuze atunci cand vine vorba despre costurile de achizitionare. Un bec cu led obisnuit te poate ajunge de la 15 lei pana la 50 de lei pe site-ul Led4You, insa nu suna deloc rau daca stai si te gandesti ca schimbarea acestor tehnologii de iluminare se face mult mai rar decat in cazul becurilor normale. Se merita, nu-i asa?

De admin

Un comentariu la „Led4You: avantaje principale ale iluminarii cu LED”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *