carti

cartiExista carti si carti si dintre acestea, sunt si carti de tip mistery sau fantasy care plac atat de mult. Mie imi plac foarte mult lecturile de tip mistery si ador sa le citesc atunci cand am chef de ceva bun pentru o zi plina sau relaxanta, dupa munca sau pe o terasa la mare. Asadar, o parte dintre aceste carti sunt si urmatoarele, care ar putea sa te captiveze.

Americanul linistit scris de Graham Greene(1955)

O carte pe cat de suprinzatoare, pe atat de placuta de lecturat, este cartea cu un final total neasteptat Americanul Linistit. Aceasta scriere este o naratiune a unei perioade de razboi care a aparut in Indochina. Este vorba aici despre experientele, asteptarile, intamplarile si sentimentele a doi barbati care sunt cele doua personaje cheie ale povestii.

Cartea poate fi cladata la superlativ in ciuda faptului ca se finalizeaza cu o intrebare paradoxala daca rolul Americii in politica lumii este mereu cel mai potrivit si cel mai just. Aceasta carte puternica a fost adaptata pentru doua filme de fraternitatea cinematografiei.

Un plan simplu scris de Scott Smith(1993)

Aceasta carte asa cum o descrie si titlul, tine de ceva cu totul aparte si nu are nici macar o parte de simplitate. Pusi la pamant de corcumstantele nefavorabile, de criza financiara si de putinele realizari in viata, trei barbati sunt personajele principale ale povestii care este o naratiune geniala a situatiilor in care ajung prinsi cei trei barbati si care nu au, desigur,  nici un control asupra situatiei.

Povestea evidentiaza viciul lacomiei care duce in cele din urma la comiterea unui genocid pus la cale de cei trei barbati si de asemenea si la sfarsitul lor. Finalul  ne vorbeste despre cum banii dupa care au tanjit atat au fost pierduti pentru totdeauna. Exista o senzatie ciudata de realizare care se scurge din unul dintre personajele povestii care ne duce la un puzzle misterios pe care cititorul va trebui sa-l decodeze.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *