carticarti

Multi dintre batranii nostri ne spun sa ne tinem de scoala pentru ca scoala ne face mari, motiv pentru care nu trebuie sa renuntam niciodata la educatie, chiar daca inseamna sa ne autoeducam si individual. O buna cunostinta a informatiilor generale ne fac sa dobandim in timp ceea ce bunicii nostri nu au reusit si anume dreptul la o educatie egala si echitabila pentru toti.

Lectura te face mai intelept!

Lectura ca forma de educatie ne ajuta sa dobandim cat mai multe informatii, care vor fi stocate in creierul uman in functie de importanta acestora si de cele mai multe ori gasim aceste informatii exact in momentele in care avem cea mai mare nevoie.

Lectura, fie ca se realizeaza in centrele de lectura, cu prietenii sau este vorba doar de o lectura pentru scoala, ofera cele mai bune arme de lupta impotriva ipocriziei, motiv pentru care se spune ca niciodata sa nu ne punem mintea cu un om mai putin pregatit pentru ca mintea acestuia este mai odihnita decat a noastra.

Lectura, prin captarea atentiei ne face sa devenim mai organizati si mai atenti la cele mai mici detalii, incat atunci cand se intampla sa parcurgem un interviu, de cele mai multe ori intrebarile care ne sunt adresate au intotdeauna un raspuns pe masura. Faptul ca detinem informatii din diverse domenii ne face sa devenim mai bogati din punct de vedere intelectual si sa detinem un avantaj in fata celor mai putin pregatiti.

O buna lectura de dimineata te poate ajuta sa obtii o stabilitate emotionala pozitiva, incat vei reusi sa te concentrezi mai mult pe activitatile tale zilnice de la birou si sa ai o productivitate a muncii cat mai mare. Fie ca alegi sa citesti in autobuz, in timpul pauzelor sau inainte de culcare, nu uita ca lectura trebuie sa te incurajeze sa devii mai bun si mai intelep.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *