MSI-GS60-Ghost-001Iti faci planuri pentru o vacanta de vara? Este momentul potrivit sa-ti iei timp liber si sa te distrezi in soare, sa mergi la plaja si sa uitati de griji. Si exact la timp, exista un laptop de gaming, care este destul de puternic sa te faca sa spui ca nu vei mai avea nevoie de un desktop vreodata.

Laptop-urile de gaming au un trecut trist. Nu au fost niciodata destul de puternice pentru a te face sa vrei sa te joci, dar singura metoda sa joci ceva mai captivant decat Solitaire era cu o cutie de 2.000 de dolari care niciodata nu ar fi incaput intr-o plasa si cantarea cat un elefant.

Anul acesta toate s-au schimbat. Primul pentru gaming, un MSI GS60 Ghost,avand 15 inch si un display de 1080p, o noua placa video si destula putere sa uiti de altcineva.

Puterea

Ghost vine complet cu parti de ultima generatie, un procesor intel quad-core de 2.4GHz Core I7 4700HQ chip, si un procesor grafic Nvidia 860M de 2GB, un display full-HD 15.6 inch si o placa de retea Killer E2200 pentru a optimiza joaca online. Cei de la mashable au testat un model cu 16GB DDR 3 RAM, curtoazie lui MSI, acesta are valoare in 1.800 de dolari. Compania ofera un model de 1.700 de dolari cu 12 GB de RAM. Acest laptop este unul dintre cele mai rapide de pe piata de astazi, si pentru pret, mult noroc in a gasi o afacere mai buna.

Si daca combinatiile de specificatii si pret nu sunt destul, MSI a facut echipa cu creatorii de periferice, SteelSeries pentru a face cea mai personalizabila tastatura produsa pentru un laptop vreodata. Multumita unui software deoesbit, fiecare buton poate fi programat sa faca ceea ce vrei, in general pentru aplicatii. Programarea scurtaturilor pentru Chrome sau Office? Tot ceea ce trebuie sa faci este sa apesi niste butoane.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *