Skip to content

Jocuri offline pentru telefon

jocuriUita de toate jocurile din telefon pentru care ai nevoie de internet si de aplicatie pentru a le juca. Acum exista jocurile offline pentru telefonul mobil inteligent. Le poti descarca oricand, numai trebuie sa te tina bateria si memoria, si te poti juca de asemenea oricand pentru ca nu ai nevoie de net pentru a le accesa. Uite cateva dintre acestea.

EA Sports UFC

Uita de toti acei clovni si de pantonima pe care o interpreteaza personajele din wrestling. Acela este doar teatru ieftin jucat de niste oameni care merg la sala pentru a-si face un ban si un nume in domeniu. Probabil ca si UFC este de asemenea plin de oameni transpirati  in pantaloni scurti si spandex, insa diferenta este ca acesti barbati chiar incearca sa se raneasca unii pe ceilalti. Binenteles, nu conteaza foarte mult cum esti imbracat intr-o lupta in care vrei sa iti dobori competitorul principal, insa multa lume va fi provocata de aparitia acestor jocuri de batai acum si pe Android.

Grafica este grozava, luptatorii si arenele sunt licentiate iar jocul in sine este o inclestare de pumni foarte tare si realista. Cel mai bun lucru dintre toate, daca joci acest joc offfline, vei evita tentatia de a cumpara alte lucruri traditionale ce tin de EA care costa foarte mult.

Swing Copters

In sfarsit a venit ziua in care a aparut acest joc. Era suficient sa tot vedem clone de Flappy Birds si jupuieli. Swing Copters este un joc creat de producatorii Flappy Bird si este aici ca sa infurie si sa ne consume nervii cu grafica simplista si cu jocul rigid si in genul Mario.

Este acelasi principiu ca la Flappy Bird, insa de aceasta data tu esti cel apare ca a fi un cartof cu o palarie de tip elicopter in cap, si in loc sa te misti din stanga catre dreapta, te misti in susul si in josul ecranului in timp ce incerci sa eviti ciocanele care se leagana de la un nivel al altul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *