joburi comodejoburi comode

joburi comode

Ai putea sa testezi paturi si scaune de dormit pentru NASA, ai putea sa fii model de lenjerie intima sau de catalog pentru pijamale sau ai putea sa fii cumparator misterios pentru hoteluri. Insa, a face pe Hugh Hefner, magnatul Playboy, nu este decat ceea ce ti-ai dorit dintotdeauna daca esti barbat.

Acest personaj colorat poarta mai mereu in timpul zilei un halat roz sau rosu si pozeaza mereu intre doua sau mai multe fete-modele Playboy. Deci, ce poate fi mai placut de atat decat acest lucru? Aceste alegeri in moda ale magnatului american au legatura cu stilul de viata sofisticat promovat de Playboy inca din anul 1950.

Inca din anul 2011, un barbat din Florida pe nume George Kane a inceput sa faca bani frumosi interpretandu-l sau inlocuindu-l pur si simplu pe celebrul miliardar octogenar. Director de scoala iesit la pensie, Kane a decis sa scoata niste bani din faptul ca o groaza de oameni necunoscuti il opreau pe strada sa ii ceara autografe confundandu-l cu Hugh Hefner. Acesta si-a cumparat pijamale din satin si din matase, a memorat autobiografia lui Hef si a inceput sa se promoveze si sa se vanda pe sine insusi drept imitatorul popularului personaj de la vila Playboy.

Lasand asta la o parte, te intreb daca ai participat vreodata la vreo intalnire de tip focus grup. Aceasta este o tehnica de cercetare a pietei care foloseste pareri din partea oamenilor obisnuiti pentru imbunatatirea produselor noi inainte ca acestea sa fie lansate pe piata. Companiile de produse alimentare se axeaza fin greu pe asemenea grupuri de testare, asa cum se intampla si cu televiziunile si cu studiourile de film de la Hollywood.

O companie ofera o imbunatatire legata de modelul de focus grup din ziua de azi. Intr-un proces de judecata, avocatii care sunt de ambele tabere  incearca sa convinga 12 membri ai juriului sa le aleaga clientii in parte. Cu ajutorul acestui nou serviciu, un avocat poate testa taria cazului sau format cu ajutorul unei persoane de acasa care sta si ii asculta argumentele inainte sa le prezinte in fata unui juriu adevarat.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *