Skip to content

Joaca XCOM : Enemy Unknown

XCOM-line-upIti recomand sa te joci XCOM.

Jocul anului in 2012 pentru Kotaku, XCOM : Enemy Unknown ar putea fi cunoscut multumita succesului rar a unui joc de strategie bazat pe ture lansat pe Console. Dar adevarata casa a lui XCOM este PC-ul, si Enemy Unknown isi onoreaza mostenirea cu tensiune dramatica si luarea unor decizii care te fac sa te simti cu adevarat important. Avand rolul de a respinge o invazie extraterestra pe Pamant, una dintre cele mai prapastioase alegeri are loc in afara campului de lupta, in alegerea sistemului de arme care sa-l fondez, care tara sa o salvezi de extraterstri si care aliati pur si simplu nu-i poti ajuta. XCOM : Enemy Unknown este de asemenea o raritate in ceea ce caracterizeaza o poveste captivanta si o rejucabilitate aproape infinita. In 2013, Firaxis a adaugat Enemy Within, un expansion mare care adauga o multime de noi abilitati, inamici, harti si provocari deja unui joc substantial.

O alegere buna pentru : Jucatorii care adora o provocare adevarata si au o buna imaginatie, pentru a sprijini contextul general cu propria imaginatie. Investirea in soldatii individuali devine aproape emotionala, iar daca ii pierzi in lupta poate fi chinuitoare. De asemenea, ai nevoie de o doza buna de rabdare si perspectiva. Nu vei castiga fiecare meci, nu vor sta cu totii in alianta ta. Cateodata te vei simti sortit sa pierzi, dar pana in final vei putea triumfa.

Nu este o alegere buna pentru : Acei jucatori care cauta un joc de actiune in care totul se intampla rapid, sau cei care se asteapta sa-si faca cale pana intr-o victorie coplesitoare pe campul de lupta. Jocul iti ofera cateodata mai mult decat poti face fata. Gameplay-ul tine mai mult de gandirea urmatoarei miscari, mai mult decat in a o face, si XCOM te conecteaza cu adevarat cu alegerile facute la Baza.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *