nume

numeNumele tau este identitatea ta si te prezinti celorlati cu numele pe care il ai. Din pacate, pentru cei mai multi oameni, numele lor reprezinta cea mai mare frustrare din viata lor. Pe scurt, majoritatea omenilor isi urasc numele pe care il au. Din moment ce nu ai sansa sa iti alegi numele, este natural sa te simti iritat atunci cand auzi nume mai catchy.

De ce ajung oamenii sa isi urasca numele?

Unele nume primesc o porecla care nu se potriveste. Acest lucru poate da nastere unui sentiment de furie in tine care tinde sa explodeze de fiecare data cand iti auzi numele. In mod normal, acest lucru se intampla copiilor mici, deoarece colegii lor incep sa le scoata diferite porecle care deriva din numele lor. Nu este nevoie ca numele sa se potriveasca cu personalitatea ta: exista situatii in care esti prins in adevarata ta personalitate si intelesul numelui tau, si ai tendinta sa eviti sa iti rostesti numele in aceste situatii. Astfel de oameni obisnuiesc sa foloseasca o versiune scurta a numelui lor.

Motive ura nume

 

De asemenea, daca nu te intelegi foarte bine cu parintii tau exista mari sanse de a-ti ura si numele pe care il ai. Motivul care se afla in spatele acestui lucru este simplu: ai fost numit dupa cum si-au dorit ai tai. De asemenea, oamenii de stiinta au descoperit ca unii au ajuns sa isi urasca numele deoarece rimeaza cu numele surorilor sau fratilor pe care ii au. Rivalitatea intre frati e un lucru normal. Faptul ca numele lor se aseamana ii determina pe acestia sa dea nastere unui sentiment de a-si ura si numele intre ei.

Cu toate acestea, se pare ca oamenii incep sa isi urasca numele in momentul in care realizeaza ca este unul strain, care nu suna atat de bine pronuntat in romana- suna chiar caraghios de multe ori. De asemenea, si celebritatile poarta un rol major in decizia de a-ti iubi sau nu numele. 

De admin

Un comentariu la „Iti urasti numele?”
  1. parca daca iti urasti numele poti face ceva..intr-0adevar exista oameni u nue tare ciudate ca mos craciun sau leprosu..da viata..nu as vrea sa fiu in locul lor :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *