IOS 8

IOS 8Handoff te lasa sa incepi o activitate pe un iPhone, si poti sa termini de unde ai ramas pe un dispozitiv din apropiere. Incepi sa compui un email pe iPhone-ul tau si cand realizezi ca ai mai multe de spus decat ai crezut, il pui jos si iti iei Mac-ul, terminand de unde ai ramas apasand click pe un buton.

Sincronizand datele printr-un cloud nu este nimic nou. Google a facut acest lucru de mai mult de un deceniu cu Gmail si Google Drive. Dar experienta, in care dispozitvele din apropiere stiu ceea ce fac cele din apropiere, acesta este lucrul care are nevoie de o abordare mai amanuntita, unul care ia in considerare atat software si hardware. In alte cuvinte, pentru a face ceea ce a facut Handoff, ai nevoie de Apple.

Cu aceiasi abordare, Apple este intr-un loc bun pentru a lansa initiative de platforma, ca si HealthKit, ce imputerniceste noua aplicatie Health si HomeKit. Urmarind sanatatea si fitness-ul este din natura dependend de hardware, la urma urmei ai nevoie de dispozitive cu senzori pentru a strange informatii. De cand Apple controleaza iPhone-ul, controleaza si punctul central pentru toate datele.

In contrast, Android are nevoie de producatori individuali pentru a lansa intiative centralizate, si pana acum doar Samsung, cu S Health si platforma foarte tentanta SAMI, ne-a aratat dorinta de a face acest lucru. Fara nici o impingere de la Google, urmarirea santatii pe Android va ramane o afacere relativ ad hoc.

HomeKit arata de asemenea ca Apple preia avantajul pozitiei sale. Google ar putea fi tras primul foc in razboiul caselor automate achizitionand Nest, dar Apple ar putea avea o arma mai puternica. Dupa cum a descris-o Federighi, HomeKit, va activa un scenariu de vis a casei conectate. Doar spune-i lui Siri ca esti gata pentru pat si usa la garaj se va inchide, usa se va inchide si termostatul va cobora.

De admin

Un comentariu la „iOS 8 controleaza casa”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *