Skip to content

Insule minunate din Grecia

greciaInsulele grecesti sunt un adevarat rai de frumusete si de liniste si au o multime de lucruri bune de oferit. Fie ca este vorba despre plajele cu nisip sau despre viata fabuloasa de noapte, vezi mai deaprte ce face atat de speciale aceste insule ale Greciei. Cu siguranta iti vei dori sa ajungi pe cel putin una dintre ele la un moment dat.

Numai ideea de insule grecesti ma duce cu gandul la apa azurie vazuta mai intai din avion si mai apoi la nisipul fin, la umbrelele de plaja sofisticate si la minunatii oameni tuciurii care se perinda peste tot si te imbie la a ramane mai mult in Grecia. Aceste locuri spectaculoase iti ofera o escapada de vis, de distractie si de bronz in soarele puternic al acesi tari insorite mai mult de trei luni pe an. Pentru cei care s-au decis sa ajunga in Grecia cel putin o data in viata, este bine sa vada putin cam despre ce este vorba pe acolo si de ce Grecia iti poate ramane in minte toata viata.

Aegina

Aceasta insula este aproape de Atena. De aceea probabil plaja este cea mai populara printre localnici drept o modalitate de a scapa din programele lor de lucru stresante. Insula este triunghiulara si o vizita aici s-ar lasa cu intampinarea unui port aglomerat, a unor barci de pescuit si a unor iahturi stilate si a plajei minunate. Turistii care viziteaza Aegina sunt cunoscuti pentru faptul ca viziteaza templul Aphaia si biserica Agios Nektarios.

Skiathos

Aceasta insula se afla pe Marea Egee si intra in alcatuirea grupului de insule Sporades. Lucrul cel mai minunat in legatura cu aceata insula sunt cele 70 de plaje de distractie completa in doarele puternic care includ si plajele pentru nudisti de asemenea, Aceasta insula luxurianta in verde si linistita este centrul a o multime de activitati  in lunile iulie pana in august. Nisipurile aurii si apee atat de imbietoare aduna oameni de peste tot din lume.

One Comment

  1. eu am fost in creta..e si mai minunat si linistit decat oriunde..de fapt ai parte de tot ce vrei, pt ca zona este mare..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *