A veni cu ceva nou pe piata vestimentara este ceea ce tine afacerea pe linia succesului caci tot ceea ce se considera a fi un trend va fi urmat de toate domnisoarele. Sunt multe surse de inspiratie si uneori ai impresia ca totul este si hilar insa creativitatea este parte din proces si fara ea toate colectiile ar fi departe de aprecierea publicului.

O ultima colectie surprinde in totalitate. Costumele de baie sunt acum cu un  imprimeu traditional, insa nu unul oarecare. Inspirata de Cimitirul Vesel de la Sapanta designerul roman Lana Balan a lansat o colectie de costume de baie cu imprimeuri ca cele ale cimitirului cu pricina. Ar putea suna ciudat sau chiar macabru sa porti un articol vestimentar ce poarta cu mandrie imaginea unei cruci insa pana la urma conceptul zonei tocmai din asta vine, din ideea de a redefini ceea ce un cimitir inseamna.

O idee unica si ca si cimitirul in sine aceasta colectie se doreste a fi inscrisa in randul celor de inspiratie traditionala. Asta si pentru ca o inclinatie a tinerei designer este aceasta sursa de inspiratie, cultura, identitatea traditiilor. Insa desi are acel cimitir ca si sursa majora pentru ceea ce a creeat colectia vizeaza imagini cu obiecte traditionale, cu acele parca caricaturi ale chipurilor de oameni. Spre exemplu un tractor este singura parte de design, frumos integrat pe un costum de baie in totalitate rosu. Mai mult decat atat accentul se pune pe motivul traditional, acele parti de design cu baza geometrica.

Pentru unii este totusi prea mult caci ce ne mai ramane sa scoatem pe piata de inspiratie traditionala? Insa tanara deisgner nu este la prima sa colectie de acest gen caci cea de treninguri cu motive traditionale este deja istorie. Insa la fel cum iile au revenit pe piata cu atata avant si nu numai local ci international cine stie ce moda se va lansa si cu costumele de baie traditional imprimate.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *