clinica trident

clinica tridentDantura noastra este un mare atu in unele situatii si un dezavantaj in alte situatii. Daca avem grija de aceasta in mod frecvent, mergand la stomatolog si periind dintii asa cum este indicat, atunci cu siguranta ne putem bucura de o gura frumoasa, de o respiratie proaspata si suntem si mai increzatori in noi. Daca nu efectuam un detartraj profesional periodic la o clinica de specialitate si nici nu folosim prea des ata dentara, atunci nu se pot spune prea multe lucruri bune despre dantura noastra.

Petele galbene pe dinti si la baza gingiilor sunt semne directe de tartru si mai ales dovada nefolosirii potrivite a periutei si a pastei de dinti. Oricum, aceste probleme si altele pot fi prevazute si inlaturate prin anumite masuri luate in aceasta directie. Un cabinet stomatologic profesional cum ar fi Clinica Trident din Bucuresti ne poate ajuta pe fiecare dintre noi sa obtina acel zambet dorit, de vedeta.

Una dintre problemele dentare cu care si eu m-am intalnit a fost tartrul care ma facea sa ma simt inconfortabil de fiecare data cand zambeam. Chiar daca am incercat diferite paste de dinti cu efect de albire si impotriva depunerilor de calciu de pe dinti, si de asemenea am folosit si periajul cu bicarbonat de sodiu sau cu zeama de lamaie, niciuna dintre aceste variante nu m-au ajutat. Astfel ca, aflat in Bucuresti pentru cateva saptamani, am decis sa rezolv aceasta problema mergand la un cabinet stomatologic de renume, si anume la Clinica Trident.

Aceasta clinica specializata in rezolvarea problemelor dintilor ofera o gama variata de servicii si tratamentedetartraj estetice si dentare pentru oricine ii trece pragul si isi face o programare acolo. Eu am fost acolo pentru ca am dorit sa scap odata pentru totdeauna de tartrul care imi acoperea dintii din fata. Doctorul stomatolog care s-a ocupat de mine a fost foarte calm si rabdator, nivelul de confort a fost sporit chiar daca in prima faza eu ma temeam de toate tipurile de clinici si de medici in general iar oferta de preturi a fost foarte accesibila.

Procedura de detartraj care mi-a fost aplicata a fost cea aleasa de mine, si anume detartrajul ultrasonic. Tot procedeul a durat putin, a fost fara durere si ma va tine in jur de 6 luni, pana la urmatorul detartraj profesional, pe care de altfel, mi-l voi programa tot in Bucuresti la Clinica Trident.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *