Se spune ca din dragoste suntem unoeri dispusi sa facem lucuri pe care poate in alte conditii nu le-am fi facut. Este o perioada oarba cand parca nu putem vedeam altceva decat un scop si asta referindu-se la partener. Pentru unii totul se termina destul de repede, pentru altii este si o bucurie de a nu fi facut ceva cu mult mai prostesc la un moment dat. Caci pe cat de usor te poti indragosti pe atat de greu este pana la urma sa fie iubirea adevarata de termen lung caci cel care te iubeste practic nu te schimba.

Cazul unor tineri este mai mult decat surprinzator caci in numele iubirii este o sintagma ce a schimbat viata practic insa mai putin spus in bine. Mai exact, un anume domn Johan in varsta de 28 de ani practic si-a exprimat dorinta de a trai cu o femeie grasa, iar iubita sa in varsta de doar 23 de ani i-a facut pe plac. Situatia este cu mult mai socanta cu cat ceea ce era o data tanara a devenit acum o amintire indepartata, dintr-un corp zvelt, tras prin inel a devenit o femeie cu probleme de greutate.

Intr-o nota comparativa domnul cu placeri ciudate este normal si fara probleme de greutate care sa tradeze poate o furstrare si asta nici pentru un caz de barbat prea slab si nici pentru unul prea gras. Pur si simplu placerea sa este ca partenera sa fie una cu forme mai mult decat voluptoase si asta pentru ca deja a atins cota de 120 de kilograme si nici unul din ei nu se opreste aici. Lui ii place sa gateasca, ea sa serveasca si pe masura ce iubirea este mai mare la propriu ea sa devina astfel. Caci nimic nu il incanta pe iubit decat asta. Pentru ca este rar sa auzi asa ceva, pentru ca si-a sacrificat silueta si nu numai putem crede doar ca iubirea este prea mare!

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *