pozitivism

pozitivismPoate ca e timpul sa iti initiativa si sa iti propui ca azi sa ajuti pe cineva, sa te ajuti pe tine sa fii cu un pas mai aproape pentru a-ti indeplini visul si cu siguranta iti doresti ca azi sa devii ma bun in ceea ce faci, mai bun decat ai fost ieri.

Este timpul sa te gandesti ca trezitul de dimineata este doar un motiv de multumire pentru ca ai trecut peste inca o noapte, ca ai trecut peste inca o incercare si ca ai reusit sa devii mai puternic si mai bun pentru tine. Chiar daca unora le place sa leneveasca mai mult si altora mai putin, o zi la birou trebuie sa fie o zi plina de evenimente pozitive, in care sa imbratisezi fiecare actiune asa cum vine.

De exemplu astazi iti propui sa fii mai bun decat ieri, astazi iti propui sa fii mai aproape de indeplinirea sarcinilor si cu siguranta iti propui sa faci din aceasta zi una care sa fie memorabila. Nu trebuie decat sa te inarmezi cu pozitivism si cu atitudine proactiva pentru a reusi ceea ce iti propui.

Poate ca nu esti perfect in tot ceea ce faci, dar nu este nimic, ci totul este in regula. Perfectiunea nu se poate atinge intr-o zi, ci ea are nevoie de ani. Nu trebuie ca perfectiunea sa fie un scop pe care il urmaresti si cu siguranta nu trebuie sa te demoralizezi daca nu iti ies anumite lucruri. Chiar daca anumite lucruri nu isi vor iesi asa cum iti doresti, tine minte ca nu trebuie sa iti strici sanatatea. Ia si zambeste si mergi inainte, lupta azi sa faci ceea ce nu ai reusit ieri si pana maine vei reusi cu siguranta.

Stabileste sa faci ceea ce poti reusi, incat la finalul zilei sa nu spui ca a fost inca o zi pierduta in zadar!

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *