Odata cu venirea iernii, dezastrele nu intarzie sa apara. Aseara, in Suceava s-au resimtit cele mai joase temperaturi din toata iarna. Este vorba despre temperaturi de -19 grade celsius resimtite la -25 grade celsius.

Despre temperaturile din tara si despre problemele aparute relateaza mai multe detalii site-ul din link. Totusi, in acest articol ne vom rezuma la problemele aparute in judetul Suceava.

In cursul zilei de miercuri, un barbat a fost gasit mort in mijlocul campului din localitatea Boroaia. Potrivit declaratiilor autoritatilor, familia a fost anuntata de catre acesta ca s-a ratacit. Din pacate insa, familia nu a anuntat autoritatile, fapt ce probabil ca a dus la gasirea prea tarzie a barbatului decedat. Cazul a fost primul de acest gen de la inceperea sezonului rece.

Din pacate insa, in acest caz inconstienta este ce care face victime. Barbatul consumase alcool intr-un bar din Falticeni,. Ulterior s-a pornit pe jos spre casa insa si-a anuntat fiica de faptul ca s-a ratacit. Aceasta a inceput sa-l caute insa a anuntat autoritatile dupa ce il gasise decedat.

Un alt barbat a fost gasit decedat in Poiana Negri langa gardul unui vecin. Deasemenea, si doua batrane de 94 si 86 de ani au fost gasite decedate tot din cauza hipotermiei.

In localitate Granicesti un tir s-a rasturnat. Autoritatile au intampinat dificultati in re-punerea tirului pe asfalt. Potrivit primelor cercetari, tirul conducea avand in fata o autoutilitara. In momentul in care a incercat sa o depaseasca nu a observat autoturismu care venea din sensul opus.

Astfel, ambii au tras drapta pentru a evita contactul frontal. Tirul a atins insa atat autoutilitara cat si autoturismul, rasturnandu-se ulterior pe margine carosabilului.

Vremea rea face ravagii. Potrivit ANM vremea se va mai linisti pana pe data de 4 februarie insa dupa aceasta, ar trebui sa ne asteptam sa situatii si temperaturi si mai scazute decat cele de acum.

 

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *