huse telefoane mobilehuse telefoane mobile

Husele de telefoane mobile servesc un scop mult mai important pe langa cel de estetica, cu toate ca valoarea personalizarii unui telefon nu ar trebui subestimata. Smartphone-urile sunt niste electronice destul de scumpe si trebuie sa fie foarte bine protejate impotriva zgarieturilor si a izbiturilor, lucruri asociate cu utilizarea acestora in viata de zi cu zi. Husele foarte bine proiectate si speciale pentru telefoanele inteligente pot ajuta impotriva factorilor externi ce pot dauna telefoanelor si vin intr-o varietate de stiluri si de designuri.

Tipuri de huse pentru telefoanele mobile

Nu exista ceva care sa poata fi supranumit husa de telefon perfecta, pentru ca fiecare tip de husa are avantajele si dezavantajele sale. Alege-ti o husa care sa se potriveasca cel mai bine cu nevoile tale, cu simtul tau estetic si cu preferintele tale personale.  Husele din plastic tare vin intr-o varietate de culori si sunt relativ subtiri, ajutand la mentinerea unui aspect finut si modern al smartphone-ului tau.

Silicon, gel sau TPU

Una dintre problemele cu care se confrunta unii oameni cand vine vorba despre husele de telefon din plastic tare este faptul ca acestea pot deveni destul de alunecoase si plasticul cel tare se poate crapa in cele din urma. Pentru utikizatorii care isi doresc o solutie mai flexibila cu o prindere mai buna, husele de silicon, din gel sau TPU pot fi o optiune mai buna. Acesea au mai mult o textura cauciucata si sunt foarte asemanatoare intre ele.

Bumpere

Mai degraba decat protejarea intregii suprafete din spate a telefonului tau mobil, husele de tip bumper pentru iPhone 5 invelesc doar marginile telefonului. Bumperele sunt de obicei mult mai groase decat telefonul in sine, ajutand la o protejae mai buna a fetei si a spatelui telefonului in cazul zgarieturilor atunci cand sunt pozitionate pe o suprafata plana cum ar fi o masa sau un birou. Oricum, pentru ca spatele este expus in totalitate, protectia generala nu este atat de solida ca in cazul altui gen de huse.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *