Skip to content

Hoteluri cu terenuri de tenis in Anglia

hoteluri angliaExista unele locuri absolut minunate in Anglia in care sa iti poti dezlantui tenismenul din tine si in care sa te si relaxezi daca simti nevoia atunci cand mergi in Anglia. Andy Murray, pazea! Cu turneul de tenis de la Wimbledon la colt, uite cateva hoteluri in care puteti juca tenis la discretie si in care va puteti simti bine in vacanta din Regatul Unit al Marii Britanii.

Stoke Park, Buckinghamshire

De ce sa te multumesti doar cu un singur teren de tenis cand poti sa alegi din cele 13 terenuri care iti sunt oferite la acest hotel minunat? Stoke Park este un hotel de lux care nu prea umbla cu jumatati de masura, ci numai cu intregimi. Acesta este un loc minunat de langa Londra  in care poti imbina excelent o partida de tenis de dupa amiaza cu o sesiune binemeritata de spa, o masa foarte buna si un somn de noapte luxos.

Babington House, Somerset

Acest loc minunat este reprezentat de alt hotel care este de lux si face ravagii printre turisti dar si printre englezi chiar. Dupa ce vei juca niste tenis, te poti retrage in cadrul spa-ului din hotel unde iti poti relaxa muschii si te poti elibera de tensiunea din zi sau din saptamana lucratoare. Apoi, poti merge la bar ca sa bei niste cocktailuri in timp ce vei urmari ultimele noutati si stiri legate de turneul de la Wimbledon din acest an.

The Old Swan and Minster Mill, Cotswolds

Nu este vorba neaparat si doar despre a juca tenis in acest loc de poveste, ci este vorba mai ales despre privelistea si oaza de verdeata si de frumusete de aici-care este incadrata chiar langa Raul Windrush. Inconjurat de salcii si de trestii, acest hotel este un loc minunat si dupa un joc sau doua, poti sa te scalzi fiz in raul de langa despre care spuneam si poti inota bucurandu-te de toate minunatiile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *